Εξαγορά της EA από την Microsoft; - VideoGamer.gr
EA electronic arts makes
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Εξαγορά της EA από την Microsoft;

Όπως μπορεί να ξέρετε ήδη έχει έρθει μια φήμη στο προσκήνιο εδώ και δύο μέρες και η αλήθεια είναι ότι κοντέψαμε να λιποθυμήσουμε με το που το ακούσαμε. Πρόσφατα λοιπόν και πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε μία φήμη μέσω του Polygon ένα site πολύ σοβαρό και με χρόνια εμπειρία στο κομμάτι του gaming της τεχνολογίας και όχι μόνο φυσικά.

Η φήμη λοιπόν έλεγε ότι η EA είναι από τις υποψήφιες εταιρείες όπου σκοπεύει να εξαγοράσει η Microsoft. Όπως είναι γνωστό η Microsoft έχει χρήματα και είναι πάντα ήταν υγιές σε αυτό το κομμάτι. Με μια εξαγορά της EA από την Microsoft σίγουρα θα μπορούσε να διαταράξει για τα καλά την βιομηχανία του gaming και να αλλάξουν πολλά καθώς μιλάμε για μια εταιρεία κολοσσό όπου είναι η EA να εντάσσεται και να είναι στην Microsoft. Εκτός από την EA βέβαια ακούστηκαν και τα ονόματα όπως Valve αλλά και PUBG Corp.

Πρόσφατα είδαμε την κυκλοφορία του PUBG στο Xbox One, με πολλά προβλήματα όμως δεν παύει να έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία με πάνω από 3 εκατομμύρια gamers να παίζουν αυτήν την στιγμή στο Xbox One. Αν βέβαια ισχύει η επίσης φήμη περί εξαγοράς της PUBG Corp. τότε μιλάμε για αποκλειστική κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Xbox One. Πως σας φαίνονται αυτές οι κινήσεις της Microsoft αν βέβαια ισχύουν;

pubg xbox one update 2

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ