Εκπλήξεις και ανακοινώσεις στα The Game Awards 2020 - VideoGamer.gr
Game Awards 2020 Twitter Voting
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Εκπλήξεις και ανακοινώσεις στα The Game Awards 2020

Τα The Game Awards 2020 πλησιάζουν και έτσι για ακόμη μια χρονιά θα έχουμε τα παιχνίδια που θα αναδειχθούν ως νικητές στα βραβεία αλλά και φυσικά το περιβόητο τίτλου του Game of the Year.

Τα Game Awards μας έχουν συνηθίσει συχνά πυκνά σε ανακοινώσεις World Reveals και όχι μόνο με developers αλλά και άτομα που βρίσκονται στην βιομηχανία να μας μιλάνε και να θέλουν να μας παρουσιάσουν το επόμενο τους παιχνίδι. Σύμφωνα λοιπόν με τον Geoff Keighley και τα φετινά βραβεία θα έχουν εκπλήξεις αλλά και αξιοσημείωτες ανακοινώσεις. Πέρα από όλα αυτά μην ξεχνάμε πως θα έχουμε ιδιαίτερους καλεσμένους όπως για παράδειγμα, Tom Holland, Brie Larson και Gal Gadot. Πέρα από αυτά όπως έχει ανακοινωθεί θα είναι εκεί και ο Phil Spencer ο οποίος όπως έχει δηλώσει θέλει να μας μιλήσει για το μέλλον της νέας γενιάς αλλά και της Microsoft.

Φυσικά εμείς περιμένουμε να δούμε νέους τίτλους που σίγουρα θα μπορούσαν να είναι κάτι από καινούργιο Wolfenstein, Star Wars, Rainbow Six Quarantine , Beyond Good and Evil 2 και όχι μόνο. Εσείς τι θα θέλατε να δείτε σαν ανακοίνωση;

image

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ