Έφτασε το Cursed Castilla στο Steam - VideoGamer.gr
Cursed Castilla
· Γράφει ο Δήμος Τσιμόπουλος

Έφτασε το Cursed Castilla στο Steam

Ένα νέο παιχνίδι εμφανίστηκε στο Steam πρόσφατα, το Cursed Castilla, ένα παιχνίδι που ακολουθεί τα βήματα του Ghosts and Goblins. Οι παλαιότεροι θυμόμαστε το Ghosts and Goblins με ανάμικτα συναισθήματα πόνου και ικανοποίησης, οι νεότεροι αρπάξτε χαρτί και μολύβι. Το Cursed Castilla είναι εξίσου δύσκολο και απαιτητικό αλλά και συνάμα έχει αυτή την ρετρό γοητεία.

maldita_castilla_ex_screenshot-8

Το Cursed Castilla φτάνει στο Steam μαζί με βελτιώσεις

Το παιχνίδι εστιάζει σε έναν ιππότη και την αποστολή που του έχει ανατεθεί από τον βασιλιά της Tolomera del Rey. Πρέπει να κατατροπώσετε τους δαίμονες που έχουν επικαλεστεί στον κόσμο σας και να τον σώσετε από την καταστροφή. Έτσι λοιπόν ξεκινάτε μια επική αλλά και πολύ δύσκολη αποστολή ενάντια στο κακό μαζί με τους συντρόφους σας, οι οποίοι διασκορπίζονται στην πορεία. Το παιχνίδι βασίζετε σε Ισπανικούς αλλά και Ευρωπαϊκούς μύθους, κάτι που μας προϊδεάζει για δράκους, κάστρα και μάγισσες. Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε ως freeware, ο Ισπανός δημιουργός του Locomalito το τελειοποίησε, προσέθεσε νέο περιεχόμενο, και το δημοσίευσε μέσω της πλατφόρμας του Steam. Πιο συγκεκριμένα, το soundtrack έχει βελτιωθεί, προστέθηκαν δύο νέα επίπεδα στα υπάρχοντα έξι, αλλά και νέα όπλα και εχθροί. Επίσης δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα achievements αλλά και leaderboards τα οποία προσθέτουν ανταγωνιστικά επίπεδα στο παιχνίδι. Τέλος, προστέθηκε ένα codex όπου ξεκλειδώνονται πληροφορίες για τους εχθρούς που σκοτώνετε αλλά και μύθους που είναι η βάση του παιχνιδιού για να μπορείτε να τα δείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

maldita_castilla_ex_screenshot-3

Το νέο παιχνίδι μπορείτε να το βρείτε στο Steam. Το Freeware original παιχνίδι μπορεί να βρεθεί εδώ. Μπορείτε να δοκιμάσετε το free παιχνίδι και να πείτε την γνώμη σας στα σχόλια από κάτω. Ακολουθεί το trailer του παιχνιδιού, γεμάτο retro νοσταλγία!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ