Έχουμε την πλήρη αποκάλυψη του Project Resistance - VideoGamer.gr
share gl
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Έχουμε την πλήρη αποκάλυψη του Project Resistance

To Project Resistance πιστέψαμε πως θα είναι κάτι ωραίο κάτι εντυπωσιακό όπως θα μπορούσε να πει κανείς όμως δεν είναι αυτό που ακριβώς περιμέναμε. Ουσιαστικά μετά το Gameplay trailer του τίτλου όπου αποκαλύφθηκαν σχεδόν όλα. Έχουμε ένα 4 player co-op action survival-horror τίτλο όπου ουσιαστικά πρέπει να επιβιώσουν από μερικές πίστες οι οποίες ελέγχονται από έναν άλλο παίκτη ο οποίος τοποθετεί zombie, παγίδες, και προσπαθεί γενικώς να μπει μπροστά στην επιβίωση των παικτών.

Πρόκειται λοιπόν για ένα asymmetrical survival-horror τίτλο, λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα από αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Επίσης ξέρουμε πως ο κάθε ένας από τους χαρακτήρες μας θα έχει μοναδικές ικανότητες έτσι ώστε φυσικά να μπορεί να υπάρχει teamwork όταν θα παίζεται με παρέα. Υπάρχει κατηγορία hacker, tank, medic και όχι μόνο. Αυτό που επίσης πρέπει να γνωρίζεται είναι πως ο τίτλος ενδέχεται να περιέχει και single-player mode. Τώρα αυτό οφείλεται στα τόσα σχόλια που θέλουν την κυκλοφορία και του Resident Evil 3 Remake.

Φυσικά πρόκειται για έναν spin-off τίτλος της Capcom που θα μπορούσε πολύ εύκολα ένα DLC για το Resident Evil 2 Remake. Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό για το σύμπαν την σειράς που θέλουμε να δοκιμάσουμε.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ