Dragon Ball FighterZ: Διαθέσιμα δύο νέα συναρπαστικά βίντεο - VideoGamer.gr
1424161722 dragon ball e1431239023895
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Dragon Ball FighterZ: Διαθέσιμα δύο νέα συναρπαστικά βίντεο

H Arc System Works και η Bandai Namco Entertainment America κυκλοφόρησαν δύο νέα video, ένα gameplay video και ένα video με τις αντιδράσεις των fans μετά την επίσημη αποκάλυψη και παρουσίαση του νέου Dragon Ball τίτλου. Το Dragon Ball FighterZ, το οποίο ήταν παρόν στην E3 φέτος, μετά τη διαρροή πληροφοριών και διαφόρων ειδών φημολογιών περί νέου τίτλου Dragon Ball στο προσεχώς μέλλον, παρουσιάστηκε επίσημα στη συνέντευξη Τύπου της Microsoft τη Δευτέρα, όπου παρουσιάστηκε και η πολυαναμενώμενη Xbox One X κονσόλα.

Το πρώτο βίντεο παρουσιάζει έναν ολόκληρο αγώνα 3 vs 3, που λαμβάνει χώρα στο πλανήτη Namek. Η μία ομάδα αποτελείται από γνωστούς super-villains της σειράς Frieza, Majin Buu και Cell, ενώ η άλλη ομάδα αποτελείται από τους γνωστούς και αγαπημένους μας Super Sayans, τους Super Saiyan Goku, Vegeta και Gohan. Κάθε χαρακτήρας έχει την ευκαιρία να αναδείξει μια ποικιλία από τις τακτικές και τις ειδικές επιθέσεις του, δείχνοντας πόσο φανταστικό και γεμάτο δράση είναι το νέο παιχνίδι Dragon Ball FighterZ.

Όπως μπορείτε εύλογα να παρακολουθήσετε και να παρατηρήσετε από το παραπάνω gameplay video, το animation των χαρακτήρων, ο σχεδιασμός των μοντέλων, τα voiceovers και τα διάφορα sound effects όπως και ο σχεδιασμός και η εκτέλεση του περιβάλλοντος που διεγείρει τις πίστες του νέου τίτλου Dragon Ball FighterZ, σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ένα από αυτούς τους χαρακτήρες ζώντας στιγμές απείρου δράσης και έντασης.

Το δεύτερο κατά σειρά βίντεο προβάλλει τις θετικές αντιδράσεις διαφόρων gamers και δημιουργών περιεχομένου που έπαιξαν το νέο Dragon Ball FighterZ στο show floor της Microsoft στην E3 2017, καθώς ο συγκεκριμένος τίτλος αποτελεί το είδος του Dragon Ball βιντεοπαιχνιδιού που πολλοί οπαδοί (fans) της σειράς περίμεναν και εύχονταν εδώ και αρκετό καιρό. Από αναφορές των ατόμων που είχαν την ευκαιρία να παίξουν τον νέο τίτλο στην φετινή E3 φαίνεται ότι το παιχνίδι είναι εξίσου διασκεδαστικό και απολαυστικό από όλες τις οπτικές. Δείτε τις αντιδράσεις των ατόμων για το νεό Dragon Ball FighterZ στο παραπάνω βίτνεο και θα καταλάβετε.

Το Dragon Ball FighterZ έρχεται στο PC, το PS4 και το Xbox One το επόμενο έτος (2018).

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ