Με αφορμή την ημέρα της Πρωταπριλιάς η Riot αποφάσισε να δώσει για άλλη μια χρονιά κάτι ιδιαίτερο στους φίλους του MOBA, αφήνοντας στην άκρη το URF για μια άλλη μέρα.

Το Draven Day 2016 ντύνει το Summoners Rift όπως του αξίζει, κάνοντας όλους τους παίχτες και τα minions να έχουν το πρόσωπο του αγαπημένου-μισητού σε όλους DRAVEN, δημιουργώντας ένα πραγματικό League of Draven.

Update:

Νικητής του Draven Draven Skin είναι ο Nikos Moustakas! Νίκο στείλε μας ένα email στο [email protected] με το email που έχεις στο site για να παραλάβεις το δώρο σου! Οι υπόλοιποι μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό!!!

Φυσικά εκτός από τις μικροαλλαγές στο χάρτη που θα κρατήσουν μέχρι τις 3 Απριλίου, έρχονται μερικά ακόμη skins που δεν σχετίζονται με τον Draven και το απόλυτο Draven Draven Skin που σίγουρα θα μπει στις καρδιές σας μόλις το αντικρίσετε. Το Draven Draven κοστίζει κανονικά 5000RP αλλά λόγω των ημερών(Draven Day) μπορείτε να το αποκτήσετε στην προνομιακή τιμή των 500RP μέχρι τις 11 Απριλίου.

Μίνι Διαγωνισμός Draven Draven Skin:

Βέβαια, αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, μπορείτε να μπείτε στο μίνι διαγωνισμό μας που θα τελειώσει στις 8 Απριλίου 19:00 το απόγευμα και να κερδίσετε ένα Draven Draven skin. Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, αφήστε μας ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο, με τον νικητή να ανακοινώνεται λίγο μετά τις 7 της ίδιας ημέρας στην σελίδα μας στο facebook. Ο νικητής θα επιλεχτεί έπειτα από κλήρωση.

234524234-87[1]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Draven Day δείτε την promo σελίδα της Riot.

Happy Draven Day σε όλους!