Δωρεάν πρόσβαση στο Elder Scrolls Online! - VideoGamer.gr
Elder scrolls cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Δωρεάν πρόσβαση στο Elder Scrolls Online!

Όπως μας γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή της η Bethesda, έχει προγραμματιστεί ένα Free Weekend event για το The Elder Scrolls Online, το οποίο μας επιτρέπει να παίξουμε δωρεάν τον δημοφιλή της τίτλο. Ωστόσο, η πρόσβαση στην συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια θα είναι διαθέσιμη στους παίκτες 3 ολόκληρες μέρες νωρίτερα, δηλαδή σήμερα! Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τον κόσμο της ηπείρου Tamriel?

elder-2

Δοκιμάστε το Elder Scrolls Online και κερδίστε δώρα!

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι διαθέσιμη προς το παρόν για την έκδοση του παιχνιδιού στο PC και στο PS4. Οι παίκτες θα μπορούν να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε ολόκληρη την περιοχή Tamriel ενώ θα τους δοθούν επίσης 500 crowns για να μπορούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές εντός του παιχνιδιού. Αν μετά την λήξη αυτής της δωρεάν εκδήλωσης υπάρχουν παίκτες που θέλουν να συνεχίσουν να ασχολούνται με το Elder Scrolls Online, η Bethesda έχει ήδη μεριμνήσει ώστε να μπορούν να μεταφέρουν την πρόοδο τους στο κανονικό τους παιχνίδι και να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει.

Αν αποφασίσετε να παίξετε Elder Scrolls Online αυτές τις μέρες, θα συμμετάσχετε επίσης σε έναν διαγωνισμό που διοργανώνει η Bethesda με τίτλο ‘Α Trip of a Lifetime‘. Η δημοφιλής εταιρεία υπόσχεται να προσφέρει σε 5 τυχερούς παίκτες μοναδικά ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς όπως οι Ελβετικές Άλπεις, ο Αμαζόνιος, το Μαρόκο και η Νέα Ζηλανδία. Περισσότερες πληροφορίες για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ. Μία αντίστοιχη εκδήλωση για το Xbox One θα ακολουθήσει σύντομα όπως μας γνωστοποίησε η Bethesda. Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση από την εταιρεία, η οποία σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών παικτών που είτε είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν με τον εν λόγω τίτλο είτε θέλουν να τον ξεκινήσουν τώρα.

elder Το Elder Scrolls Online πρωτοκυκλοφόρησε για PC το 2014 προτού να γίνει διαθέσιμο για τις κονσόλες ένα χρόνο αργότερα. Αποτελεί ένα από τα πρώτα παιχνίδια που θα μπορεί να ‘τρέχει’ σε ανάλυση native 4K στο Playstation Pro. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσετε τον συγκεκριμένο τίτλο!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ