Δωρεάν το Gone Home για το Σαββατοκύριακο - VideoGamer.gr
Gone Home 3
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Δωρεάν το Gone Home για το Σαββατοκύριακο

Η εταιρεία ανάπτυξης του πρωτότυπου first person τίτλου, Fullbright, αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν την έκδοση του Gone Home για την πλατφόρμα του PC γι’αυτό το Σαββατοκύριακο, για όσους θέλουν να παίξουν έναν τίτλο που θα τους προσφέρει ‘λίγη ελπίδα και αγάπη’.

gone-home

Ευκαιρία να απολαύσετε την ιστορία του Gone Home!

Σε δημοσίευσή του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο συνιδρυτής της εταιρείας ανάπτυξης και υπεύθυνος σχεδιασμού του Gone HomeSteve Gaynor, έκανε γνωστή την δωρεάν διάθεση του τίτλου για αυτό το Σαββατοκύριακο. Το παιχνίδι, το οποίο κανονικά κοστολογείται στα 19.99$, θα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν για Linux, Mac και Windows από την ιστοσελίδα itch.io .

Αν και το παιχνίδι θα διατίθεται δωρεάν μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, η ιστοσελίδα itch.io αναφέρει ότι μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε το αντίτιμο ‘το οποίο πιστεύετε ότι ανταποκρίνεται στην ποιότητα του Gone Home‘. Σε απάντηση follower στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Gaynor επισήμανε ότι οποιοδήποτε ποσό μαζευτεί μέσω αυτής της ιστοσελίδας θα δοθεί υπό την μορφή δωρεάς στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Lambda Legal. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι της Fullbright, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε το 2013, έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια για την πρωτότυπη και ιδιαίτερη ιστορία του.

gone-home1

Όσον αφορά την εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου, αυτή την χρονική περίοδο εργάζεται στην παραγωγή του νέου της τίτλου με την ονομασία Tacoma, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2017. Μέχρι τότε, προλαβαίνετε να απολαύσετε το Gone Home στο PC σας!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ