Δείτε την συλλεκτική έκδοση για το Resident Evil 7: Biohazard! - VideoGamer.gr
resident evil 7 house
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Δείτε την συλλεκτική έκδοση για το Resident Evil 7: Biohazard!

Στην πάροδο των χρόνων, οι εταιρείες έχουν βρει ευφάνταστους τρόπους και συλλεκτικά αντικείμενα έτσι ώστε να προσελκύσουν την προσοχή των φανατικών θαυμαστών του κάθε franchise, με την συλλεκτική έκδοση του Resident Evil 7: Biohazard να μην αποτελεί εξαίρεση. Οφείλουμε ωστόσο να αναγνωρίσουμε ότι η τιμή της φαίνεται αρκετά τσουχτερή!

resident-evil-7-house1

Αγοράστε την συλλεκτική του νέου Resident Evil και μαζί της… σπίτι!

Καλά διαβάσατε για το σπίτι, καθώς η συλλεκτική έκδοση του Resident Evil 7: Biohazard περιλαμβάνει μία μικρογραφία ύψους 22 εκατοστών του σπιτιού-έπαυλης μέσα στο οποίο διαδραματίζονται τα γεγονότα του νέου τίτλου της Capcom. Στην ουσία, πρόκειται για ένα μουσικό κουτί, το οποίο έχει ενσωματωμένα LED φωτάκια και παίζει ένα κομμάτι που αποτελεί το βασικό theme της οθόνης τίτλων του νέου παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο συλλεκτικό αντικείμενο έρχεται να προστεθεί στα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που συναντάμε σε μία κανονική συλλεκτική έκδοση, με το καθιερωμένο steelbook να συνοδεύεται από μία λιθογραφία και ένα κουτί κασέτας VHS.

Ωστόσο υπάρχουν 2 ακόμα αντικείμενα τα οποία είναι αρκετά ασυνήθιστα και σίγουρα θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των συλλεκτών. Το πρώτο αφορά ένα ανατριχιαστικό, ματωμένο σημείωμα που περιλαμβάνεται στην συγκεκριμένη έκδοση αλλά αυτό δεν αποτελεί το πιο περίεργο στοιχείο της collector’s. Την συγκεκριμένη θέση κατέχει με χαρακτηριστική άνεση ένα Usb stick χωρητικότητας 4GB, το οποίο έχει το σχήμα ενός κομμένου δακτύλου! Είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον αλλά και ανατριχιαστικό ενθύμιο από την συλλεκτική έκδοση του νέου Resident Evil.

resident-evil-collectors

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μία αρκετά ενδιαφέρουσα συλλεκτική έκδοση, η τσουχτερή τιμή της ίσως να απογοητεύσει τους πιθανούς ενδιαφερόμενους. Σε διαφορετικές ιστοσελίδες του εξωτερικού, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τιμή λιανικής που κυμαίνεται στα 180$. Εσάς θα σας ενδιέφερε η συλλεκτική έκδοση του Resident Evil 7: Biohazard, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2017;

 

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA