Διπλό XP και Stardust στο Pokémon Go! - VideoGamer.gr
Διπλό XP και Stardust στο Pokémon Go
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Διπλό XP και Stardust στο Pokémon Go!

Η Niantic στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα μας γνωστοποίησε ότι για να γιορτάσει την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το παιχνίδι της Pokémon Go, τους τελευταίους 6 μήνες, επιβραβεύει όλους τους ενεργούς παίκτες με επιπλέον bonus στα πλαίσια ενός ειδικού event που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα!

pokemon-2

Παίξτε Pokémon Go μέχρι το τέλος Νοεμβρίου για διπλό XP και Stardust!

Το ειδικό αυτό event θα έχει διάρκεια από τις 23 έως τις 30 Νοεμβρίου και στόχος της εταιρείας είναι να επιβραβεύσει όλους τους ενεργούς παίκτες του Pokémon Go, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της στο επίσημο blog της. ‘Μας τιμάτε με την υποστήριξη και το ενδιαφέρον σας. Πρόκειται για ένα πραγματικά εκπληκτικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 6 περίπου μήνες και αποτελεί μεγάλη μας χαρά που δεκάδες εκατομμύρια κόσμος μας δείχνει την αγάπη του παίζοντας Pokémon Go. Τι καλύτερος τρόπος υπάρχει λοιπόν για να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ παρά να μοιραστούμε την χαρά μας με την Pokémon Go κοινότητα;’ αναφέρει χαρακτηριστικά η Niantic στην ανακοίνωσή της.

Το συγκεκριμένο event ενθαρρύνει τους παίκτες να βγουν έξω και να περπατήσουν ακόμα περισσότερο, ώστε να συλλέξουν ακόμα περισσότερο XP και Stardust πιάνοντας τα αγαπημένα τους Pokémon. Η Niantic εκμεταλλεύτηκε την συγκεκριμένη ανακοίνωση ώστε να τονίσει για ακόμα μία φορά ότι στόχος της εφαρμογής της είναι να προωθήσει έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής και να κάνει τους ανθρώπους πιο θερμούς στο ενδεχόμενο να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν νέα μέρη και τοποθεσίες. ‘Προσφέροντας περισσότερα κίνητρα, ελπίζουμε ότι ο αριθμός των ενεργών παικτών ολοένα θα αυξάνεται, προσφέροντας μία εναλλακτική και πιο υγιεινή οπτική στον καθημερινό τρόπο ζωής’.

pokemon-1

Μην χάσετε την ευκαιρία λοιπόν να επωφεληθείτε από το συγκεκριμένο event το οποίο θα είναι διαθέσιμο για μία εβδομάδα και συγκεκριμένα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Για περισσότερα νέα καθώς και για το πότε θα γίνει διαθέσιμη η δεύτερη γενιά Pokémon, μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer.gr!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Pokemon GO

Για: Android, iOS

Ημ. Κυκλοφορίας:

06/07/2016