Δύο νέα τρέιλερ για το Resident Evil 7: Biohazard - VideoGamer.gr
Resident Evil 7: Biohazard
· Γράφει η Ελένη Δαμιανίδου

Δύο νέα τρέιλερ για το Resident Evil 7: Biohazard

Μετά τη δημοσίευση του τρέιλερ που αφορούσε στο combat κομμάτι του Resident Evil 7: Biohazard, η Capcom, πριν από λίγες μέρες, μας έδωσε δύο νέα κλιπ. Τα δύο νέα βίντεο φέρουν τους τίτλους Vol. 7 A closer look και Vol.8 Imagination.

Στο Vol.7 βλέπουμε το πώς μπορεί ο παίκτης να εξετάσει τα αντικείμενα που βρίσκονται στο χώρο, έχοντας τη δυνατότητα να τα στρέψει και να ελέγξει το εξωτερικό τους, όπως συμβαίνει με το κουτί στο βίντεο. Ωστόσο ο πρωταγωνιστής θα έχει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει διαφορετικά, με διαφορετικά αντικείμενα.

Το σημαντικό αυτού του κλιπ είναι πως ο χρόνος δε «σταματά» όταν ο παίκτης ερευνά ένα αντικείμενο, αλλά συνεχίζει κανονικά, αφήνοντας τον εκτεθειμένο σε επικείμενες επιθέσεις από τους όποιους εχθρούς. Επομένως ο κάθε παίκτης θα πρέπει να κάνει γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις αν θέλει να επιβιώσει.

Το δεύτερο τρέιλερ μας δίνει μια γεύση στο τι θα μπορούσε να αποτελέσει puzzle για το RE7. Στο εν λόγω κλιπ, ο πρωταγωνιστής φωτίζει μια σειρά από αντικείμενα ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τι συμβαίνει πίσω του με τη βοήθεια της σκιάς του. Ο παίκτης με τη βοήθεια του φωτός, των αντικειμένων και του πίνακα με την αράχνη, θα πρέπει να λύσει τον γρίφο ώστε να πάει παρακάτω.

Το γεγονός ότι υπάρχουν puzzle στο RE7 δεν μας εκπλήσσει, αφού από τον πρώτο ακόμα τίτλο του franchise έπαιζαν σημαντικό ρόλο στο gameplay. Πάντως η Capcom, από την πρώτη στιγμή που φανέρωσε τα σχέδια της για το Resident Evil 7: Biohazard, έχει κάνει καταπληκτική δουλεία στο να μας γεμίζει ενθουσιασμό και απορίες.

Το Resident Evil 7: Biohazard αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου για Playstation 4, Xbox One και Microsoft Windows.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA