Δημοσιεύτηκε η πλοκή του Guardians of the Galaxy της Telltale! - VideoGamer.gr
marvel telltale guardians of the
· Γράφει η Δήμητρα Καψάλα

Δημοσιεύτηκε η πλοκή του Guardians of the Galaxy της Telltale!

Μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση της σειράς Batman της Telltale, η εταιρία μας προετοιμάζει για μια καινούρια ιστορία, αυτή τη φορά από τη Marvel, με πρωταγωνιστές του Guardians of the Galaxy!

Η σειρά ανακοινώθηκε με το παρακάτω teaser, πρόσφατα όμως, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του GameStop δημοσιεύτηκε και μια σύντομη σύνοψή της, που μας δείχνει ότι θα έχει διαφορετική πλοκή από τις ταινίες.

“Η σειρά της Telltale: Φύλακες του Γαλαξία της Marvel, φέρνει μια ολοκαίνουρια ιστορία των πιο απίστευτων ηρώων του σύμπαντος, της ομάδας παρανόμων με τα ονόματα Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket, και Groot. Στο ξεκίνημα μιας επικής μάχης, οι Φύλακες ανακαλύπτουν ένα αντικείμενο απεριόριστης δύναμης. Κάθε ένας από αυτούς έχει έναν λόγο να επιθυμεί αυτό το αντικείμενο, το ίδιο και μια αδίστακτη αντίπαλος, η οποία είναι η τελευταία του είδους της και δε θα σταματήσει σε τίποτα για να το πάρει από τα χέρια τους. Από τη Γη στο σκάφος Milano, στο σύστημα Knowhere και ακόμα παραπέρα, πάντα με υπέροχη μουσική, αυτή η σειρά 5 επεισοδίων σε βάζει στη θέση του Star-Lord και των υπόλοιπων ηρώων σε μια original ιστορία με το μοναδικό στυλ της βραβευμένης Telltale, όπου οι αποφάσεις και οι ενέργειές σου θα χτίσουν το μονοπάτι της ιστορίας που θα βιώσετε.”

Σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα, όσο πλησιάζει και η πρεμιέρα της ταινίας Guardians of the Galaxy Vol.2, αλλά και η κυκλοφορία του παιχνιδιού, που μάλλον δε θα απέχει πολύ από αυτή της ταινίας. (25 Απριλίου στην Ιταλία, 4 Μαΐου στην Ελλάδα και 5 Μαΐου στις Ηνωμένες Πολιτείες)

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ