Οι δημιουργοί του Outlast 2 πουλάνε πάνες! - VideoGamer.gr
outlast 2
· Γράφει η Ελένη Δαμιανίδου

Οι δημιουργοί του Outlast 2 πουλάνε πάνες!

Όλοι οι φαν του horror είναι γεμάτοι ανυπομονησία για την κυκλοφορία του Outlast 2 τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο οι δημιουργοί του τίτλου δεν αρκούνται με το απλά να στοιχειώνουν του εφιάλτες μας, αλλά θέλουν να τραβήξουν ακόμη περισσότερη προσοχή στο πολυαναμενόμενο game, αρκετό καιρό πριν την κυκλοφορία του.

Για το σκοπό αυτό το studio πίσω από το Outlast 2, Red Barrels, δημιούργησε την δικιά του σειρά από πάνες ενηλίκων με όνομα Underscares. Έτσι, όταν οι παίκτες του Outlast 2 «απολαμβάνουν» τον τίτλο, δεν θα χρειαστεί να τρέξουν στην τουαλέτα.

Όσοι ενδιαφέρονται για τις εν λόγω πάνες, μπορούν να υποστηρίξουν την καμπάνια στο Kickstarter.  Μπορεί να είναι λίγο ακριβές, ωστόσο αν υποστηρίξετε την καμπάνια θα πάρετε μαζί και ένα steam key για το Outlast 2. Πρακτικά, το να συνεισφέρει κάποιος σε αυτή την καμπάνια, είναι σαν να κάνει pre-order το Outlast 2 για το PC και ταυτόχρονα να παίρνει μαζί ένα special collector’s item.

outlast 2

Αν επιθυμείτε κάτι πιο premium, μπορείτε να δώσετε λίγα παραπάνω λεφτά και θα πάρετε ένα Deluxe Underscares και 2 steam keys, το οποίο Deluxe περιλαμβάνει ένα φωτάκι νυκτός και μια θήκη για να βάλετε το ποτό σας.

Μπορεί το προϊόν να είναι αρκετά περίεργο και η καμπάνια να χρειάζεται παραπάνω από τα μισά για φτάσει το στόχο της, ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι εκτός από αρκετά αστείο είναι και πολύ εφευρετικό. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα πίσω από το Outlast υποστηρίζει επίσημα πως έχει ετοιμάσει ένα από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια, τόσο τρομακτικά που θα κάνει τους gamers να χάσουν κάθε έλεγχο.

Δε μπορούμε παρά να συγχαρούμε και να γελάσουμε με αυτή την κίνηση της Red Barrels. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η καμπάνια θα τραβήξει αρκετή προσοχή για τον τίτλο, αλλά και ότι οι κατασκευαστές κρατάνε τις υποσχέσεις τους.

Το Outlast 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017 για Microsoft Windows, Playstation 4 και Xbox One.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA