Αυτό κι αν είναι πρωτότυπο. Έχουμε δει πολλές διαρροές ανά τα χρόνια, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Πιθανότατα, η ταυτότητα του κεντρικού χαρακτήρα του επερχόμενου Assassin's Creed: Origins, καθώς και το logo του τίτλου, διέρρευσαν μέσω ενός promotional t-shirt.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε πρώτη φορά σε μια fan page του AC στο Facebook και από τότε κυκλοφόρησε σε κάθε forum και δημόσια πλατφόρμα. Μοιάζει με έναν άντρα, με το όνομα Ba Yek, ο οποίος κρατάει μια ασπίδα στο ένα χέρι και ένα τόξο στο άλλο.

Μέσα από πηγές στη Ubisoft, το νέο παιχνίδι θα ονομάζεται όντως Assassin's Creed: Origins και στο ίδιο t-shirt μπορούμε να δούμε το νέο logo του παιχνιδιού.

Assassin's Creed: Origins

Ο director του Black Flag, Ashraf Ismail, έκανε ένα tweet, αφού είχε κυκλοφορήσει αυτή η εικόνα, το οποίο έλεγε "Ωραίο μπλουζάκι." Ο Ismail λέγεται ότι είναι στο τιμόνι της νέα εισαγωγής στη σειρά, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Μέχρι τώρα, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η αποκάλυψη θα γίνει στην επερχόμενη E3. Το tagline "Μια νέα εποχή ξεκινά", έχει χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει τον τίτλο και αναμένεται να λαμβάνει χώρα στην Αίγυπτο. Αναφορές λένε πως πρόκειται για το μεγαλύτερο παιχνίδι Assassin's Creed μέχρι σήμερα. Τέλος, λέγεται πως θα υπάρχουν δύο πρωταγωνιστές, ένας άντρας και μια γυναίκα, όπως στο Syndicate.

Όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμη μέχρι την E3 και την παρουσίαση της Ubisoft στις 12 Ιουνίου, όπου και θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη.