Διέρρευσε ο νέος τίτλος της συνεργασίας Marvel και Telltale! - VideoGamer.gr
2853250 marvel1
· Γράφει η Δήμητρα Καψάλα

Διέρρευσε ο νέος τίτλος της συνεργασίας Marvel και Telltale!

Το project συνεργασίας της Marvel και της Telltale βρισκόταν σε συνεχή φύλαξη υπό άκρα μυστικότητα μέχρι χθες. Ο τίλος διέρρευσε με μάλλον παράδοξο τρόπο και πρόκειται για παιχνίδι Guardians of the Galaxy.

Νωρίτερα μέσα στο Νοέμβριο, το σωματείο ηθοποιών SAG-AFTRA που συμπεριλαμβάνει και voice actors/motion capture performers δήλωσε ότι ξεκινάει απεργία απέναντι σε μεγάλες εταιρίες βιντεοπαιχνιδιών με αιτήματα καλύτερες συνθήκες εργασίας και μεγαλύτερες χρηματικές απολαβές. Στο πλαίσιο αυτής της απεργίας, ανέβηκε ένα site με ενημερώσεις για την κατάσταση, καθώς και με μια λίστα εγκεκριμένων από το σωματείο παιχνιδιών, τα οποία δε θα μποϊκοταριστούν. Στην ίδια κατηγορία με την 3η σεζόν του Walking Dead της Telltale βρισκόταν και ένα project με το όνομα Guardians Of The Galaxy- The Video Game aka Blue Harvest.

Η Telltale είχε ανακοινώσει, βέβαια, φέτος την Άνοιξη ότι δούλευε πάνω σε ένα παιχνίδι βασισμένο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, δεν είχε όμως δώσει πληροφορίες σχετικά με το θέμα του. Προφανώς όμως το σωματείο είχε ενημερωθεί για το project και το ανέφερε στη λίστα του χωρίς να προσέξει.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ