Διαθέσιμη τώρα η closed beta του Overkill's The Walking Dead - VideoGamer.gr
Διαθέσιμη τώρα η closed beta του Overkill's The Walking Dead
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Διαθέσιμη τώρα η closed beta του Overkill’s The Walking Dead

Η κλειστή beta για την έκδοση PC του The Walking Dead της Overkill είναι τώρα live, σύμφωνα με ανακοίνωση των Starbreeze Studios και Skybound Entertainment.

Η πρόσβαση στην beta έρχεται μαζί με την προπαραγγελία ενός αντιγράφου του τίτλου ζόμπι, παρόλο που ο αριθμός των κωδικών που λαμβάνονται εξαρτάται από την έκδοση για την οποία παίζετε. Αν αγοράσετε την κανονική έκδοση, θα πάρετε έναν κωδικό. με την Deluxe Edition θα λάβετε τέσσερις κωδικούς για την closed beta.

Όσο για την beta, θα μπορείτε να παίξετε τις δύο πρώτες αποστολές του παιχνιδιού μαζί με δύο camp defense σενάρια. Επιπλέον, τα πρόσθετα στάδια θα κυκλοφορήσουν μέχρι την κυκλοφορία στα PC στις 6 Νοεμβρίου.

Το Overkill’s The Walking Dead θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 και στο Xbox One στις 6 Φεβρουαρίου 2019 στις ΗΠΑ και στις 8 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη.

Στο ίδιο σύμπαν με τα γραφικά μυθιστορήματα του Robert Kirkman, το The Walking Dead της Overkill επικεντρώνεται σε τέσσερις επιζώντες της αποκάλυψης ζόμπι στην Ουάσινγκτον, οι οποίοι κατέχουν τις δικές τους μοναδικές ικανότητες. Είναι επικεντρωμένο στο co-op, οπότε θα πρέπει να συνεργαστείτε για να αντιμετωπίσετε τους στόχους σας και να αποφύγετε να φαγωθείτε από τα ζόμπι.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ