Διαθέσιμη η Open Beta του Paladins: Champions of the Realm για PS4 και Xbox One - VideoGamer.gr
Paladins Key Art May 2560x1440 ds1 670x377 constrain
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Διαθέσιμη η Open Beta του Paladins: Champions of the Realm για PS4 και Xbox One

To δημοφιλές free-to-play team shooter Paladins: Champions of the Realm είναι από χθες διαθέσιμο και για τους PlayStation 4 και Xbox One χρήστες, καθώς η εταιρεία πίσω από την ανάπτυξη του, Hi-Rez Studios, ξεκίνησε από χθες μια Open Beta για τις κονσόλες.

Η συγκεκριμένη Open Beta επιτρέπει στους παίκτες PS4 και Xbox One να δοκιμάσουν και να παίξουν μέχρι και τέσσερις διαφορετικά battle modes του παιχνιδιού χωρίς χρέωση. Για να γιορτάσει το νέο αυτό λανσάρισμα, η Hi-Rez Studios κυκλοφόρησε ένα νέο cinematic trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ο εκτελεστικός παραγωγός και Chief Operating Officer της Hi-Rez Studios, Todd Harris συνόδευσε το δελτίο τύπου με το εξής σχόλιο:

“Μετά την υποδοχή περισσότερων από 8,5 εκατομμυρίων PC παικτών στο Paladins, είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε console παίκτες στο παιχνίδι. Οι χρήστες κονσόλας θα μπορούν να βιώσουν τη βαθιά προσαρμοστικότητα του Paladins, του μοναδικού shooter που επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν ακριβώς όπως θέλουν να παίξουν”.

Το Paladins: Champions of the Realm διαθέτει 24 playable champions, μαζί με αρκετά και διαφορετικά στοιχεία customization για να επιλέξετε. Κάθε Champion μπορεί να προσαρμοστεί (customized) για ανάλογα με τις διάφορες επιθετικές ή αμυντικές ικανότητες που επιθυμεί ο χρήστης. Επίσης, μια ποικιλία από διάφορα cosmetic αντικείμενα είναι διαθέσιμα για περαιτέρω customization του Champion σας.

Εκτός από την ανακοίνωση και το παραπάνω cinematic trailer, κυκλοφόρησε και ένα νέο gameplay trailer το οποίο μπορείτε να ελέγξετε παρακάτω.

Το Paladins: Champions of the Realm αποτέλεσε το παιχνίδι με τους περισσότερους χρήστες στο Steam για το περασμένο έτος, με τον αριθμό ολοένα και να αυξάνει καθημερινά. Κυκλοφόρησε λίγο μετά από από τον δημοφιλή και άκρως επιτυχημένο “αντίπαλό” του team shooter της Blizzard, Overwatch, αλλά έχοντας το πλεονέκτημα ότι αποτελούσε ένα παιχνίδι χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για το περιεχόμενό του.Απέσπασε γρήγορα μεγάλη δημοτικότητα, παρόλο που οι ομοιότητες μεταξύ του Overwatch και του Paladins επέφεραν αρκετές αντιδράσεις και αντιζηλίες από διάφορους χρήστες, με την κατασκευάστρια εταιρεία Hi-Rez Studios να υπερασπίζεται τον τίτλο της από την πρώτη στιγμή.Πλέον, από χθες, οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει το παιχνίδι και σε PlayStation 4 και Xbox One. Επισήμως, το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε Open Beta έκδοση, ακόμη και για τους χρήστες PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ