Διαθέσιμες οι απαιτήσεις συστήματος για το Styx: Shards of Darkness - VideoGamer.gr
styx shards of darkness 04
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Διαθέσιμες οι απαιτήσεις συστήματος για το Styx: Shards of Darkness

Μετά από θετική υποδοχή της από τον gaming Τύπο και τους χρήστες, το δολοφονικό goblin Styx επιστρέφει σε ένα νέο stealth παιχνίδι, το Styx: Shards of Darkness, με μεγαλύτερο προϋπολογισμό, μεγαλύτερες ιδέες και ανανεωμένη μηχανή γραφικών, την Unreal Engine 4. To prequel της σειράς, Master of Shadows, ήταν μια γενναία εξερεύνηση στον κόσμο του “πρασινωπού goblin κλέφτη”, με το  Shards of Darkness να εμβαθύνει σε ένα πιο σύνθετο και ολοκληρωμένο  περιβάλλον.

13141221890l

Ξεκινήστε μια νέα περιπέτεια με νέους εχθρούς, νέα περιβάλλοντα, και μια πληθώρα νέων mechanics με στόχο την τελειοποίηση των ικανοτήτων και δυνάμεων του Styx. Αγωνιστείτε γύρω από γωνίες, αναρριχηθείτε πάνω σε σχοινιά, και χρησιμοποιείστε το “έμπιστο” μαχαίρι σας ως zip-wire. Το Styx: Shards of Darkness έχει ως στόχο να προσφέρει απαράμιλλη ελευθερία κινήσεων, σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένα stealth και assassination mechanics, επεκτείνοντας και βελτιώνοντας έτσι το προκάτοχό του Styx: Master of Shadows.

Παρακολουθήστε τον Styx να ανατρέπει τις άμυνες των Elven σε μια κρυφή αποστολή, χρησιμοποιώντας στιλέτα, μαχαίρια, παγίδες ακόμη και πολυελαίους για να αποσπάσουν την προσοχή τους, και να σκοτώσει τους εχθρούς του. Όλα αυτά με στόχο να κλέψει το πολυπόθητο χαλαζία, μια πηγή μαγικής δύναμης. Ως ευκίνητο Goblin, οι δυνάμεις του Styx, που ενισχύθηκαν από το μαγικό Amber, ρέουν στις φλέβες του, επιτρέποντάς του μια πληθώρα μαγικών ικανοτήτων, όπως το amber vision, invisibility, ακόμα και τη δυνατότητα κλωνοποίησης του εαυτού του. Το Styx: Shards of Darkness εισάγει και crafting, επιτρέποντας στον Styx να δημιουργήσει εργαλεία και gadgets για να αποσπά την προσοχή, να απενεργοποιεί και να σκοτώνει τους εχθρούς του.

Εκτός, των παραπάνω οι απαιτήσεις συστήματος PC για το Styx: Shadow of Darkness, το οποίο και δημιουργείται με την Unreal Engine 4 , έχουν κυκλοφορήσει, αποκαλύπτοντας μερικές υψηλές απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ (CPU) και της μνήμης συστήματος (RAM), παράλληλα με τις πιο μετριοπαθείς απαιτήσεις σε  κάρτα γραφικών (GPU)Από την AMD-πλευρά οι developers να συστήνουν έναν AMD 8-core Piledriver CPU ή μεγαλύτερο, ενώ έναν i5 Broadwell στα 3.1GHz ή παραπάνω για την Intel μεριά. Το παιχνίδι απαιτεί 8GB της μνήμης του συστήματος και ένα R7 370 ή GTX 570 GPU ή παραπάνω.

Παρακάτω είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού:

MINIMUM:

    • OS: Windows 7 (64-bit)
    • Processor: AMD FX-8320 (3,5GHz) / Intel i5-5675 (3,1GHz)
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: AMD Radeon R7 370 / Nvidia Geforce GTX 570
    • Additional Notes: Online connection for Co-op Play

To Styx: Shard of Darkness θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PS4 στις 14 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ