Το Destiny 2 είναι σίγουρα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2017. Αν και πολλοί δυσαρεστήθηκαν με το πρωτότυπο Destiny, ο τίτλος ήταν αδιαμφισβήτητα μια τεράστια εμπορική επιτυχία. Ένας από τους λόγους που το παιχνίδι έλαβε αρνητικές κριτικές ήταν η σχεδόν ανύπαρκτη ιστορία του. Σ'αυτήν φαίνεται ότι θέλει να εστιάσει η Bungie, θέλοντας να αντιμετωπίσει το κυριότερο πρόβλημα του original παιχνιδιού.

Destiny

Bungie έχει θέσεις εργασίας που χρειάζονται κάλυψη και φαίνεται πως όλες οι ειδικότητες αφορούν την αφήγηση και την εξιστόρηση (narrative). Οι ρόλοι είναι οι εξής: διευθυντής της ανάπτυξης αφήγησης, υπεύθυνος αφήγησης (narrative director) και υπεύθυνος ζωντανής αφήγησης (Live Narrative Director).

Η πιο περίεργη θέση είναι αυτή του ''Live Narrative Director''. Ο επιτυχημένος υποψήφιος, σύμφωνα με το site, θα διευθύνει την αφήγηση ιστορίας για απλές, μικρότερης σημασίας κυκλοφορίες του Destiny κατά την διάρκεια της χρονιάς. Υπαινίσσεται, δηλαδή, ότι μικρότερα δωρεάν updates για το Destiny 2 θα εστιάζουν περισσότερο στην αφήγηση από ότι το πρώτο παιχνίδι, αντί για το βασικό παιχνίδι και επιπλέον πληρωτέα expansions.

Πολλοί έχουν αφιερωθεί στην ανάπτυξη του διαστημικού shooter της Bungie. Οι developers του Skylanders, Vicarious Visions, η επιστροφή του σχεδιαστή John Hamrick και η άφιξη του Cameron Lee, πρώην developer στην BioWare, συμμετέχουν με τον τρόπο τους στο development του παιχνιδιού. Έχει λάβει ιδιαίτερη προσοχή δηλαδή ο τίτλος! Θα μπορέσουν να βοηθήσουν οι εν λόγω 'προσωπικότητες' την Bungie να βελτιώσει την ιστορία της όμως;

Όπως και να χει, η Bungie και η Activision φαίνεται ότι θέλουν να επανορθώσουν για την φτωχή 'πλοκή' του προηγούμενου παιχνιδιού και ότι έχουν πάρει ιδιαίτερα στα σοβαρά την υπόθεση του sequel. Θα ανταμειφθούν οι κόποι τους; Αναμένεται να το δούμε!