Πριν από μερικούς μήνες υπήρχαν αρκετά στοιχεία αλλά και φήμες για ερχομό του Halo 5: Guardians σε PC. Ερχόμαστε στο σήμερα λοιπόν και αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω δεν είναι και πολύ καλό.

Για ακόμη μια φορά, η 343 Industries επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για κυκλοφορία του Halo 5 Guardians σε PC. Απ ότι φαίνεται το Xbox One exclusive Halo 5 θα παραμείνει για αρκετό καιρό έως και για πάντα στο Xbox One. Παρά τις θεωρίες που υπήρξαν η εταιρεία δήλωσε πως τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν κάνει σχέδια πάνω στο εν λόγω θέμα.

Η 343 Industries επίσης επιβεβαίωσε πως αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρωθεί στην ανάπτυξη του Halo Wars 2, ένα παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει σε Xbox One αλλά και PC προς τα τέλη του 2016.

Ακόμη δεν υπάρχουν σχέδια για Halo 5: Guardians σε PC.

Τώρα όσο αναφορά το Halo 5: Guardians το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή μήπως και αλλάξουν τα πράγματα.

Μην ξεχνάμε όμως ότι βρισκόμαστε εν όψη Ε3 2016 και όλα μπορεί να αλλάξουν. Αν φυσικά δεν προλάβετε τα νέα αλλά και να δείτε τις Press Conferences των εταιρειών θα μπορέσετε να μάθετε τα πάντα στη σελίδα μας καθώς θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση. Για πιο εύκολη πρόσβαση όσο αναφορά τα νέα και όλα τα σχετικά Ε3 πράγματα έχουμε δημιουργήσει το Videogamer E3 News Hub.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.