Υπό ανάπτυξη Dead Island παιχνίδι για κινητά - VideoGamer.gr
To Dead Island 2 είναι ακόμη ζωντανό και βρίσκεται υπό ανάπτυξη
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Υπό ανάπτυξη Dead Island παιχνίδι για κινητά

Η Deep Silver δουλεύει σε ένα mobile παιχνίδι Dead Island, δήλωσε η μητρική εταιρία Koch Media.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Koch, Klemens Kundratiz, μίλησε στο MCV της προηγούμενης εβδομάδας. Εκεί εξήγησε ότι το Dead Island είναι μια σειρά κλειδί για την εταιρία. Το πρώτο παιχνίδι ήταν αυτό που έκανε γνωστή την εταιρία. Επιπλέον, δήλωσε ότι έχουν μεγάλα σχέδια για το franchise με αρκετά projects βασισμένα σε αυτό. Τελειώνοντας, είπε πως το Dead Island 2 έχει ήδη προφανώς ανακοινωθεί και ότι κάνει φοβερή πρόοδο στην Sumo. Έκλεισε λέγοντας πως ανυπομονεί για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, όταν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του.

dead island 2, deep silver

”Εκτός του Dead Island 2, δουλεύουμε και σε ένα mobile παιχνίδι βασισμένο στην σειρά, για το οποίο θα μάθετε περισσότερα σύντομα. Όπως είπα, το franchise έχει λάβει την πλήρη προσοχή μας”

Ο Kundraritz δεν προσφέρει κανενός είδους ένδειξη για το τι ακριβώς θα είναι ο τίτλος. Δεν ξέρουμε ακόμη καν αν πρόκειται για free-to-play ή premium ή το αν θα είναι ένας first person τίτλος, σαν τα πρώτα δυο παιχνίδια της σειράς.

Η Deep Silver έχει κυκλοφορήσει ως τώρα 3 βασικούς τίτλους της σειράς Dead Island: το πρωτότυπο Dead Island, το sequel με όνομα Dead Island : Riptide και το third-person Escape from Dead Island. Επιπλέον, νωρίτερα φέτος, κυκλοφόρησε δύο remaster για τα δυο πρώτα παιχνίδια που προορίζονταν για την τωρινή γενιά συστημάτων και ένα MOBA spin-off, το Dead Island Epidemic, το οποίο διακόπηκε κατά την διάρκεια της beta του πέρσι τον Οκτώβριο.

Ακόμη δεν ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Dead Island 2.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Dead Island: Definitive Edition

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

31/05/2016