Cinematic Trailer για το The Last Guardian - VideoGamer.gr
the last guardian
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Cinematic Trailer για το The Last Guardian

Με την κυκλοφορία του να πλησιάζει και την προσμονή για τον πολυ-αναμενόμενο τίτλο να κορυφώνεται, η Sony κυκλοφόρησε ένα cinematic trailer για τον επερχόμενο τίτλο της The Last Guardian.  Με την προώθηση του τίτλου να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο creative director του παιχνιδιού έδωσε συνέντευξη στην οποία μίλησε για το νέο exclusive παιχνίδι της  Sony.

the-last-guardian-1

Νέες πληροφορίες για το The Last Guardian!

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Fumito Ueda μίλησε για τον Trico καθώς και για το τί ακριβώς είναι. ‘Αν και σε πολλούς αρέσει να αποκαλούν τον Trico griffin, παρομοιάζοντάς τον με το μυθικό πλάσμα (στα ελληνικά ιππόγρυπας για τους Harry Potter fans) η αλήθεια είναι ότι δεν μοιάζει με κανένα άλλο μυθικό πλάσμα, είναι κάτι το μοναδικό και το διαφορετικό’. O Ueda αποφεύγει να αποδώσει ένα συγκεκριμένο όνομα στο φανταστικό αυτό πλάσμα, παρά μόνο περιορίστηκε στο να δηλώσει ότι αποτελεί ένα υβρίδιο, έχοντας στοιχεία από ζώα όπως ο σκύλος, η γάτα, τα πουλιά και πολλά ακόμα περισσότερα.

the-last-guardian-2

‘Όταν ήμουν μικρός, μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον όπου είχα καθημερινή επαφή με ζώα, ένα γεγονός που με χαροποιούσε ιδιαίτερα και με διευκόλυνε στην δημιουργία του Trico. Προφανώς δεν χρειάστηκε να κάνω ιδιαίτερη έρευνα για κάποιο συγκεκριμένο ζώο καθώς πρόκειται για ένα προϊόν μυθοπλασίας, ωστόσο η εμπειρία που είχα ως παιδί με τα ζώα, ο τρόπος που αυτά αντιδρούσαν στις κινήσεις μου και το πώς αλληλεπιδρούσα εγώ μαζί τους, σαφώς έπαιξαν τον ρόλο τους στην τελική μορφή του Trico‘, δήλωσε κλείνοντας την συνέντευξή του ο Ueda.

Δείτε το trailer που έχει δώσει στην δημοσιότητα η Sony για το πολυ-αναμενόμενο The Last Guardian, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 6 Δεκεμβρίου!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

The Last Guardian

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

7/12/16