Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση από την Sony! - VideoGamer.gr
sony
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση από την Sony!

Μπορεί στην ελληνική τηλεόραση να μην δούμε ποτέ χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που να μην προέρχεται από γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών, στο εξωτερικό όμως η Sony φροντίζει με κάθε ευκαιρία να διαφημίζει το PS4. Η νέα διαφήμιση που κυκλοφόρησε σήμερα είναι εκπληκτική και δείχνει πώς το gaming αποτελεί ‘βασιλική υπόθεση’!

aaa

Εκπληκτική διαφήμιση από την Sony με πολλές guest εμφανίσεις!

Η εν λόγω διαφήμιση, διάρκειας 60 δευτερολέπτων, αποτελεί ένα εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα το οποίο θα το ζήλευαν πολλές διαφημιστικές εταιρείες. Το διαφημιστικό αφορά έναν βασιλιά στην διάρκεια του Μεσαίωνα, ο οποίος αποφασίζει να ξεκινήσει μία περιπέτεια, η οποία είναι γεμάτη από πολλούς χαρακτήρες του gaming. Μπορείτε να παρατηρήσετε πολλές cameo εμφανίσεις γνωστών gaming χαρακτήρων όπως ο Kratos, o Blanka, ο Spider-Man και η Aloy από το πολυαναμενόμενο Horizon Zero Dawn. Αν είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, θα μπορέσετε να παρατηρήσετε αναφορές και σε άλλα παιχνίδια όπως το Apple of Eden από το Assassin’s Creed.

Πρόκειται για την ιδανική κίνηση από την ιαπωνική εταιρεία αναμένοντας τις γιορτές, η οποία αναμένεται να εκτοξεύσει τις πωλήσεις του PS4 ακόμα περισσότερο. Δείτε το διαφημιστικό της Sony παρακάτω και πείτε μας τί αλλες gaming αναφορές είδατε;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ