Χωρίς God of War η Playstation Experience 2016! - VideoGamer.gr
God of War 5 cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Χωρίς God of War η Playstation Experience 2016!

Μετά την Ε3 τον Ιούνιο και την ανακοίνωση της Santa Monica ότι ετοιμάζεται νέος τίτλος God of War, πολλές φήμες κυκλοφορούν σχετικά με το περιεχόμενο καθώς και το gameplay του νέου τίτλου, χωρίς τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί από την δημοφιλή εταιρεία ανάπτυξης. Αν και περιμέναμε με ανυπομονησία την Sony Experience τον Δεκέμβριο, με σκοπό να μάθουμε νέες πληροφορίες για τις περιπέτειες του Kratos, ένα tweet στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας ενημέρωσε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί!

god_of_war_ps4_reveal_1

‘Θα έχετε νέα για το God of War όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή’

Απαντώντας σε ερώτηση fan, ο director Cory Barlog αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι δεν θα υπάρχει νέο υλικό ή κάποια νέα ανακοίνωση για το God of War στην Playstation Experience. ‘Εργαζόμαστε σκληρά πάνω στον νέο τίτλο ώστε να εξασφαλίσουμε την θριαμβευτική επιστροφή του Kratos στο PS4. Όταν θα έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε αυτό θα είναι κάτι σημαντικό και εκπληκτικό. Μπορεί να μην έχουμε κάτι να δείξουμε τώρα τον Δεκέμβριο σε αυτήν την εκδήλωση, όταν θα είναι κατάλληλη η ώρα όμως εννοείται θα το μοιραστούμε με όλους τους fans που μας στηρίζετε’.

Σε άλλο tweet του, ο Barlog απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε demo για το νέο God of War, επισημαίνοντας ότι μία τέτοια κίνηση θα καθυστερούσε την κυκλοφορία του παιχνιδιού. ‘Γνωρίζω ότι πολλοί fans ανυπομονείτε για τις νέες περιπέτειες του Kratos και θα θέλατε να παίξετε ένα demo του επερχόμενου παιχνιδιού. Ωστόσο, η προετοιμασία και η δημιουργία ενός αξιόλογου demo θα πήγαινε πίσω την ανάπτυξη του ολοκληρωμένου τίτλου κατά 2-3 μήνες. Οπότε προτιμάμε να αφιερώσουμε αυτή την ενέργεια και αφοσίωση στην ανάπτυξη του νέου τίτλου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει‘.

god-of-war-2

Τί ξέρουμε για το νέο God of War μέχρι στιγμής

Τα στοιχεία που μας έχουν γίνει ήδη γνωστά μετά την Ε3 και την ανακοίνωση του God of War αφορούν την μυθολογία που θα ακολουθήσει ο νέος κύκλος στην βίαιη ιστορία του Kratos. Πρόκειται για την Νορβηγική μυθολογία με την ιστορία να διαδραματίζεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του God of War 3. Ένα άλλο στοιχείο που μας έγινε γνωστό είναι ότι το παιχνίδι δεν θα είναι open-world όπως είχαμε πιστέψει στην αρχή. Τέλος έχει γίνει αλλαγή στον voice actor του Kratos, με τον Christopher Judge να αντικαθιστά πλέον τον T.C. Carson. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Barlog εξήγησε πρόσφατα στον λογαριασμό του ότι το νέο God of War σχεδιάζεται για το κανονικό PS4. Αν κρίνουμε από την παρουσίαση στην Ε3, δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε για τις δυνατότητες που θα έχει ο νέος τίτλος της Santa Monica στο PS4 Pro.

Αναμένοντας περισσότερες πληροφορίες για τις νέες περιπέτειες του Ghost of Sparta, μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω το video παρουσίασης της E3 και να περιμένετε την στιγμή που ο Kratos θα επιστρέψει στο PS4 για να τρομοκρατήσει τους πάντες στο πέρασμά του!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ