Το πρώτο trailer για την νέα CGI ταινία Resident Evil: Vendetta - VideoGamer.gr
resident evil vendetta logo
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το πρώτο trailer για την νέα CGI ταινία Resident Evil: Vendetta

Το σύμπαν που ακούει στο όνομα Resident Evil συνεχώς μεγαλώνει με όλο και περισσότερα πράγματα να έρχονται στη δημοσιότητα. Με νέα παιχνίδια, remaster αλλά και την έβδομη έκτη ταινία να είναι καθ ‘ οδόν ε΄χουμε ακόμη κάτι να περιμένουμε.

Οι Capcom και Marza Animation Planet ανακοίνωσαν την νέα CGI animated ταινία η οποία και ονομάζεται ”Resident Evil: Vendetta”.

Η νέα ταινία όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω trailer μας πάει σε ένα μέρος που μας φαίνεται αρκετά γνώριμο και φυσικά μιλάμε για την γνωστή και γεμάτη τρόμο, έπαυλη. Zombie, εκρήξεις, δράση μυστήριο και όχι μόνο φυσικά φαίνεται ότι μας περιμένουν στην νέα CGI ταινία.

Η πρώτη ανακοίνωση που αφορούσε την εν λόγω ταινία είχε γίνει γνωστό ότι ο Leon S. Kennedy θα πρωταγωνιστήσει για ακόμη μια φορά όμως απ ότι φαίνεται θα υπάρχουν και ονόματα όπως Chris Redfield αλλά και Rebecca Chambers.

Τέλος να πούμε ότι η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στον όγδοο μήνα του διαγωνισμού μας, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το SOMA σε Steam Key για PC. Φυσικά όμως σας έχουμε και ακόμη έναν διαγωνισμό να τρέχει που αφορά το λατρεμένο FIFA 17.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA