Δύο Call of Juarez τίτλοι προστίθενται στην Backwards Compatible λίστα - VideoGamer.gr
Call of Juarez παιχνίδια προστίθενται στους Backwards Compatible Xbox One τίτλους
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Δύο Call of Juarez τίτλοι προστίθενται στην Backwards Compatible λίστα

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Call of Juarez: Bound in Blood και Call of Juarez: The Cartel, προστέθηκαν στον κατάλογο του Xbox One Backwards Compatibility.

Σε ανάπτυξη από την Techland, το Call of Juarez ήταν λίγο πολύ η μόνη αξιοπρεπής προσπάθεια σε western παιχνίδι πριν το Red Dead Redemption και το Bound in Blood δεν είναι στην πραγματικότητα και τόσο κακό. Διαδραματίζεται στην παλαιά Άγρια Δύση , σε αντίθεση με το The Cartel, και διαθέτει δύο μοναδικούς χαρακτήρες και κάποια αξιοπρεπή μάχη.

Το Call of Juarez: The Cartel από την άλλη πλευρά είναι όπου τα πράγματα πήγαν προς νότια μεριά. Το παιχνίδι δεν λαμβάνει χώρα στην κλασική Άγρια Δύση καθόλου, αλλά μάλλον διαθέτει ένα σύγχρονο περιβάλλον που τροφοδοτείται από το συνεταιριστικό παιχνίδι. Δεν φαινόταν τόσο σπουδαίο, και το παιχνίδι ήταν μια μαζική απογοήτευση.

Τέλος πάντων, αν έχετε και τα δύο παιχνίδια να βρίσκονται κάπου για το Xbox 360, μπορείτε απλά να τα ανοίξετε στο Xbox One και να αρχίσετε να παίζετε. Εναλλακτικά, εάν διαθέτετε ψηφιακές εκδόσεις, απλά κατευθυνθείτε στο ‘Έτοιμο για λήψη’ της κονσόλας σας και είστε έτοιμοι.

Υποθέτω ότι είναι κάτι που θα σας κρατήσει μέχρι να φτάσει το Red Dead Redemption 2, έτσι;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ