Η Blizzard συνεργάζεται με το Facebook! - VideoGamer.gr
Blizzard
· Γράφει ο Μιχάλης Βάσιος

Η Blizzard συνεργάζεται με το Facebook!

Μέσα στον μήνα περιμένουμε να δούμε το μπλε σηματάκι του Facebook δίπλα στα αγαπημένα μας παιχνίδια της Blizzard. Θα μπορείς να κάνεις log in απο εκεί, να βρεις του φίλους σου, να παίξεις μαζί τους και να μοιράζεσαι κατευθείαν και άμεσα ότι θέλεις.

Blizzard

Το πιο σημαντικό ίσως είναι πως θα μπορείς να κάνεις “live streaming” το παιχνίδι σου ή να δεις παιχνίδια φίλων. Το έκανες και τώρα, αλλά σε έβλεπε ένας φίλος σου και μόνο αν ήταν μέρος του παιχνιδιού. Τώρα αλλάζουν μάλλον τα δεδομένα και ακόμα και η μαμά σου που είναι στο FB μπορεί να σε βλέπει να παίζεις Hearthstone Ταυτόχρονα θα μπορείς να κάνεις και chat με άλλους φίλους. Καλή φάση να μην χρειάζεται να πατάς συνέχεια το κουμπί των windows!

Blizzard

Τι θα δείξει το μέλλον για Blizzard-Facebook;

Βέβαια τα παιχνίδια θα γίνουν πιο προσωπικά, καθώς θα υπάρχει συνδεδεμένος ένας λογαριασμός κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως μπει και ένα τέλος στην μικρή “ανωνυμία” που υπήρχε…Βέβαια το να κάνει τέτοια συμφωνία η Blizzard, προσωπικά θεωρώ  πως είναι μια τεράστια, αλλά και οικονομική διαφήμιση για τα προϊόντα-παιχνίδια της, και ένας ακόμα τρόπος να προσελκύσει νέους παίχτες. Υπομονή και θα δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η συμφωνία.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

HearthStone: Heroes of Warcraft

Για: iOS, PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/03/2014

Overwatch

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

24/05/2016