Blizzard: "Ύποπτη" πρόσληψη ατόμων για νέο project - VideoGamer.gr
KG7wMMFuSnoAGaf7ZPzKTM 650 80
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Blizzard: “Ύποπτη” πρόσληψη ατόμων για νέο project

Σύμφωνα με τις λίστες εργασίας, η Blizzard, και πιο συγκεκριμένα το studio πίσω από την ανάπτυξη του υπερεπιτυχημένου  Overwatch, φαίνεται να καλεί την πρόσληψη δύο leading software engineers, για να δημιουργήσουν ένα νέο project, χρησιμοποιώντας μια ισχυρή “first-person engine”. Το μεγάλο γεγονός δεν είναι η πρόσληψη νέων software engineer από  τη Blizzard, αλλά το γεγονός ότι ένα νέο μη-ανακοινωθέν first-person project βρίσκεται σε τροχειά εξέλιξης, κάτι που δεν συνηθίζεται από την πολιτική της εταιρείας .

Όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζουν, το Overwatch είναι το μόνο παιχνίδι της Blizzard που έχει αναπτυχθεί σε first-person engine ,με την συγκεκριμένη engine να χτίζεται πάνω σε παραλλαγές του fisrt person. Αν και φαντάζει κάπως απίθανο ότι το στούντιο εργάζεται πάνω σε νέο παιχνίδι πρώτου προσώπου, εξ’ολοκλήρου διαφορετικό από το Overwatch, οι πιθανότητες βγάζουν στο συμπέρασμα ότι θα μπορούσε αυτό το “αιφνίδιο” project, να αποτελεί ένα μεγάλο expansion ή, και γιατί όχι, ένα campaign (story) mode για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

hanzo-screenshot-001

Οι λίστες εργασίας δεν “κρύβουν” άλλες ενδείξεις και πληροφορίες. Θα μπορούσε όμως κανείς να υποθέσει, ότι σε συνεργασία με τις ομάδες των τμημάτων τέχνης και σχεδιασμού του Overwatch, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περισσότερο  για την επίτευξη και επέκταση του υπάρχοντος first person παιχνιδιού και όχι στην δημιουργία ενός νέου  ΙP. Όμως, ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο και το “αιφνίδιο” project σε “first-person engine” μπορεί να κρύβει εκπλήξεις για ένα νέο, from-scratch, τίτλο από την Blizzard.

Ελπίζουμε νέες πληροφορίες να έρθουν γρήγορα στο φως γύρο από το νέο αυτό “μυστηριώδες” project. Για περισσότερες πληροφορίες και νέα γύρω από τον κόσμου του gaming μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer.gr.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Overwatch

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

24/05/2016