Το Black Ops III ξεπέρασε σε πωλήσεις τους προκατόχους του - VideoGamer.gr
COD BO Blog Post Image1
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Το Black Ops III ξεπέρασε σε πωλήσεις τους προκατόχους του

Όπως ανακοίνωσε η Activision, το Call of Duty: Black Ops III έγινε η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία της χρονιάς στην ψυχαγωγία, με 550 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις μέσα στις τρεις πρώτες μέρες.

Παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένοι αριθμοί, η εταιρεία υποστηρίζει ότι οι retail πωλήσεις αυξήθηκαν σημαντικά από τους δύο τελευταίους τίτλους, Ghosts και Advanced Warfare, με τις ηλεκτρονικές πωλήσεις να είναι σχεδόν διπλάσιες από τις περσινές.

Επιπροσθέτως, το Black Ops III δημιούργησε ένα νέο ρεκόρ για την σειρά, με τους παίκτες να ξεπερνάνε τις 75 εκατομμύρια ώρες online μέσα στις τρεις πρώτες μέρες.

Black-Ops-3_MP_Evac_WM

Παρόλο που η Activision δεν επέλεξε να ανακοινώσει τις πωλήσεις με την κυκλοφορία του Advanced Warfare πέρσι, το Black Ops II το 2012 είχε ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις μέσα στην πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Οπότε ίσως οι πωλήσεις να έχουν αυξηθεί από τους δυο τελευταίους τίτλους, όμως φαίνεται ότι συγκρινόμενες με αυτές του 2012 ίσως και να μην είναι τόσο εντυπωσιακός ο αριθμός.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.