Ο 10ος multiplayer χάρτης του Battlefield 1 θα γίνει διαθέσιμος μέσω free DLC στις 20 Δεκεμβρίου. Η EA και η DICE δημοσίευσε ένα σύντομο teaser trailer για το "Giants Shadow", για να απεικονίσουν την ανακοίνωση ενός νέου περιβάλλοντος εμπνευσμένου από τη μάχη του Selle. Το νέο DLC εισάγει, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στο teaser trailer παρακάτω, και ένα νέο, και συνάμα αρκετά ενδιαφέρον, όπλο: μια βαλλίστρα εκτόψευξης χειροβομβίδων.

Το Grenade Launcher Crossbow είναι ένα από εκείνα τα πάγματα που είναι ακριβώς αυτό που ηχεί το όνομά του: μια βαλλίστρα που εκτοξεύει χειροβομβίδες. "Με βάση ένα από τα πολλά και μοναδικά κατασκευάσματα του Μεγάλου Πολέμου, αυτό το gadget μπορεί να εκτοξεύσει δύο χειροβομβίδες, είτε μέσω Fragmentation είτε High Explosive mode ", δήλωσε η ΕΑ

Το "Giants" στον τίτλο του χάρτη αποτελεί ένα τεράστιο, υπό συνετρίβη, αεροσκάφος, του οποίου η δομή δεσπόζει πάνω από το πεδίο μάχης τη Μάχης της Selle, ένα από τα τελευταία "κομμάτια" του πολέμου, όπου: "Οι Βρετανικές δυνάμεις έχουν σπάσει μέσω της γραμμής του Χίντενμπουργκ και κατευθύνονται προς ένα νέο στρατηγικό σιδηροδρομικό κέντρο. Το αποτέλεσμα της μάχης είναι αβέβαιο, αλλά ένα θωρακισμένο τρένο μπορεί ακόμα να αλλάξει την πορεία του πολέμου".

Αν έχετε προ-παραγγείλει το Battlefield 1 ή το Premium Pass αντίστοιχα, θα μπορείτε να παίξετετο  "Giants Shadow" μια βδομάδα νωρίτερα από τις 20 Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 13 Δεκεμβρίου. To πρώτο επί πληρωμή DLC expansion , "They Shall Not Pass", αναμένεται να φτάσει στα χέρια των παικτών τον Μάρτιο του  2017.