Ασύλληπτα τα έσοδα της Rockstar από το GTA Online κάθε χρόνο - VideoGamer.gr
the stunning numbers behind gta online
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ασύλληπτα τα έσοδα της Rockstar από το GTA Online κάθε χρόνο

Μπορεί το Gta V να έχει 7 ολόκληρα χρόνια στην αγορά όμως δεν παύει να έχει μέχρι και ασύλληπτα ποσά σε έσοδα από το GTA Online. Συγκεκριμένα το GTA Online έχει γίνει σαν αυτόνομος τίτλος καθώς έχει πλούσιο περιεχόμενο ειδικά μάλιστα με όλα τα update που βλέπουμε στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν όπως αναφέρουν πληροφορίες ο τίτλος έχει κέρδη πάνω από 600 εκατομμύρια το χρόνο και αυτά είναι από πωλήσεις, microtransactions και όχι μόνο. Αν λοιπόν μια Rockstar κατάφερε να αλλάξει τόσο πολύ τη βιομηχανία τότε τι θα κάνει με τον επόμενό Grand Theft Auto τίτλο της. Καθώς μην ξεχνάμε πως ένα παιχνίδι όπως αυτό φέρνει τόσα εκατομμύρια στην εταιρία από το 2013 σχεδόν που κυκλοφόρησε. Από εκεί και πέρα σίγουρα το GTA RP έφερε ακόμη μεγαλύτερα έσοδα στην εταιρία και ακόμη περισσότερο κόσμο στο GTA Online.

Από εκεί και πέρα εμείς περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος μεγάλος τίτλος για την εταιρεία. Θα είναι το επόμενο Grand Theft Auto που θα μιλάει όλος ο πλανήτης για αυτό; Η μήπως κάτι καινούργιο που δεν έχουμε ξαναδεί;

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ