Αποτελέσματα και εντυπώσεις από το demo του Nioh - VideoGamer.gr
25570513234 79ae2e82b2 b
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Αποτελέσματα και εντυπώσεις από το demo του Nioh

Μερικές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του alpha demo του Nioh ή Team Ninja αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα αλλά και το feedback που πήρε.

Καταρχάς να πούμε πως πάνω από 850,000 άτομα δοκίμασαν το alpha demo του Nioh που είχε γίνει διαθέσιμο στο PS Store για μόλις λίγες ημέρες. Τα αποτελέσματα που βγήκαν από την ψηφοφορία των παικτών για την δυσκολία, τον χειρισμό, τα γραφικά και όχι μόνο είναι κάπως πολύπλοκα. Αυτό το λέμε για τον λόγο ότι όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω τα στατιστικά από ήπειρο σε ήπειρο αλλάζουν.

Nioh alpha demo

Για να δούμε λιγάκι τι έχουμε εδώ. Οι Αμερικάνοι ψήφισαν ότι συνολικά το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με ωραία γραφικά και ατμόσφαιρα, Εκτός από αυτό η μουσική και ο σχεδιασμός που έχει γίνει στις πίστες είναι εξίσου πολύ καλά. Για να δούμε τώρα τα αποτελέσματα που βγήκαν από την Ασία.

graph_en_04.0

Από την άλλη πλευρά στους Ασιάτες από ότι φαίνεται το παιχνίδι δεν ήταν και καλό. Το μόνο που φαίνεται ότι εντυπωσίασε τους Ασιάτες είναι τα γραφικά και η όλη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Όσο για την Ευρώπη τα πράγματα ήταν περίπου όπως και για την Αμερική.

Η Team Ninja από την πλευρά της έχει λάβει το feedback του κόσμου και θα κάνει ότι μπορεί για την βελτίωση του τίτλου. Τέλος η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα δώσει και άλλες ευκαιρίες για να δοκιμάσει ο κόσμος το Nioh το οποίο θα κυκλοφορήσει ως γνωστόν αποκλειστικά για PS4.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ