Χθες, η δημοφιλής εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών Capcom κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ (ντεμπούτο) για την επερχόμενη έκδοση (port) του Action Combat gaming τίτλου Dragon’s Dogma: Dark Arisen για τα PS4 και Xbox One.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 5 Οκτωβρίου, παράλληλα με την έκδοση για PC που έχει ήδη κυκλοφορήσει στις "Δυτικές Χώρες" μέσο της πλατφόρμας του Steam. Ακόμα δεν υπάρχει σταθερή και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του port για κονσόλες, για την Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του σε αυτές τις Ηπείρους να αποκαλύπτονται προσεχώς.

Δείτε το trailer παρακάτω:

 

Το Dragon’s Dogma: Dark Arisen κυκλοφόρησε αρχικά το 2012 για το PS3 και το Xbox 360, ακολουθούμενο από την επέκταση (DLC) του, Dark Arisen ένα χρόνο μετά. Το παιχνίδι απέσπασε την πώληση 3.2 εκατομμυρίων αντιγράφων, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης για PC μέσο Steam που έγινε διαθέσιμη στις αρχές του 2016. Η νέα έκδοσή του για την νέα γενιά κονσολών θα έρθει με ανανεωμένα γραφικά και υποστήριξη ανάλυσης 1080p, αν και δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με το ρυθμό καρέ (FPS) που θα υποστηρίζει.

Επίσης, δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση του console port για τη Δύση, με την τιμή του παιχνιδιού για την Ιαπωνία να ανέρχεται στα 3,990 Yen συμπεριλαμβανομένων των φόρων (περίπου δηλαδή 35 δολάρια) για την PS4 retail έκδοση, ενώ η ψηφιακή έκδοση του τίτλου θα κοστίζει κατάτι λιγότερο, στα 3,694 Yen συν τους φόρους. Η έκδοση του Xbox One θα είναι μόνο ψηφιακή, κοστίζοντας 3.700 Yen συν τους φόρους. Είναι πιθανό ότι θα εφαρμοστεί παρόμοιο εύρος τιμών και στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.