Όπως συνηθίζεται - τον τελευταίο καιρό ακόμη πιο έντονα - σε πολλούς gaming ΑΑΑ τίτλους, έτσι κι η BioWare "αποκάλυψε" τα προσφερόμενα microtransactions για το multiplayer mode του Mass Effect: Andromeda, καθώς και την τιμολόγησή τους. Τώρα που το παιχνίδι βρίσκεται ήδη διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, η τιμολόγηση του εικονικού νομίσματος του παιχνιδιού, που ονομάζονται Points, έχει αναδειχθεί στις ψηφιακές βιτρίνες των gaming κατασταστημάτων, όπως τα Xbox Store και PlayStation Store.

Mass_Effect_Andromeda_microtransaction_retail_listing-1080x573

Τα microtransactions αυτά περιλαμβάνονται στην τελευταία έκδοση του παιχνιδιού, με τη BioWare να προσφέρει, έτσι, έναν "'extra" τρόπο για να κερδίσουν οι παίκτες το πολυπόθητο in-game νόμισμα του παιχνιδιού. Στους παίκτες δίνεται η δυνατότητα να κερδίσουν το νόμισμα (Points) με της δική τους ατομική προσπάθεια εντός παιχνιδιού, με τα εν λόγο microtransactions να αποτελούν μια γρήγορη και "φυγόπονη" επιλογή, επιτρέποντας στους παίκτες να ξεκλειδώσουν ή να αγοράσουν, δυνατότερα και ισχυρότερα in-game αντικείμενα, με πραγματικά χρήματα.Πιο συγκεκριμένα, τα Points μπορούν να δαπανηθούν στα νέα multiplayer in-game bundles, τα οποία προσφέρουν κυρίως αντικείμενα cosmetic.

Τα Points του Mass Effect: Andromeda προσφέρονται σε "πακέτα", με τις τιμές να ξεκινούν, στα  $ 5 για 500 Points και να φτάνουν μέχρι τα $ 100 για 12000 Points. Όπως πάντα, οι συνδρομητές EA / Origin Access σε Xbox One και PC μπορούν να εξοικονομήσουν το 10% επί των τιμών.

Τιμολόγηση των Mass Effect: Andromeda Microtransactions:

  • 500 Points -- $5
  • 1,050 Points -- $10
  • 2,150 Points -- $20
  • 3,250 Points -- $30
  • 5,750 Points -- $50
  • 12,000 Points -- $100

To Mass Effect: Andromeda κυκλοφόρησε επίσημα στις 21 Μαρτίου του 2017 για PC, PS4 και Xbox One. Για περισσότερα νέα και πληροφορίες από τον κόσμο του gaming μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer.gr.