Αποκάλυψη του Champion Jhin: The Virtuoso για το League of Legends - VideoGamer.gr
jhin wallpaper1
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Αποκάλυψη του Champion Jhin: The Virtuoso για το League of Legends

Με την νέα Season να καταφθάνει σήμερα, αρχίζουμε αν βλέπουμε καινούρια και διαφορετικά πράγματα από τη Riot όσον αφορά το League of Legends.

Χθες λοιπόν αποκαλύφθηκε και επίσημα ο Jhin, που συζητείται εδώ και 1-2 εβδομάδες μαθαίνοντας το εκπληκτικό toolkit ενός νέου marksman στο Summoners Rift.

Με μια μικρή εισαγωγή για το παίχτη, “Ο Jhin ετοιμάζει το όπλο του και σχεδιάζει την μεγάλη του είσοδο στο Rift. Είναι σχολαστικός και τα υπολογίζει όλα – Ο πιο αργός Marskaman του League μέχρι στιγμής. Αλλά μόλις ο δολοφονικός καλλιτέχνης σε πιάσει στο σκόπευτρό του, και σε βρει ακάλυπτο, δεν μπορείς να κάνεις πολλά για να σωθείς από το αναπόφευκτο, τον τέλειο θάνατο.

Πάμε να δούμε μια μια τις ικανότητές του Jhin:

Jhin_Passive[1]  PASSIVE: WHISPER

 

Το όπλο του Jhin – Whisper – ρίχνει τέσσερις βολές, η τελευταία βολή ρίχνει πάντα critical και εφαρμόζει extra ζημιά βασισμένη σε ένα τμήμα της χαμένης ζωής του στόχου. Μόλις ολοκληρώσει και τις τέσσερις βολές, ο Jhin σταματάει για λίγο για να γεμίσει το όπλο του.

Τα critical του Jhin κάνουν λιγότερη ζημιά σε σχέση με τα κανονικά, και το attack speed του δεν κάνει στην πραγματικότητα scale με attack speed. Αντιθέτως, ο Jhin κερδίζει attack damage από το attack speed και το critical chance που έχει μέσω item και runes, καθώς το crit του δίνει ένα burst με movement speed στο attack speed του.

Jhin_Q[1]  Q: DANCING GRENADE

 

Ο Jhin ρίχνει ένα κάνιστρο σε κοντινό εχθρό. Μετά την προσγείωσή του, το κάνιστρο κάνει αναπήδηση μέχρι και τέσσερις φορές σε κοντινούς εχθρούς. Σκοτώνοντας έναν εχθρό με Dancing Grenade κάνει τα επόμενα bounce να έχουν extra damage.

Jhin_W[1]  W: DEADLY FLOURISH

 

Passive: Οι αντίπαλοι ήρωες που χτυπήθηκαν από τις βασικές επιθέσεις του Jhin, το Captive Audience ή οποιαδήποτε ζημιά σύμμαχου ήρωα, παραμένουν στοχευμένοι για μερικά δευτερόλεπτα.

Active: Ο Jhin ρίχνει μια βολή απίστευτης απόστασης που προκαλεί damage σε όλα τα εχθρικά minions και τον πρώτο αντίπαλο ήρωα που συναντάει στην πορεία προς τον στόχο. Εάν ο αντίπαλος ήρωας που δέχεται το χτύπημα έχει ήδη σημαδευτεί, ριζώνοντας τον για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ο Jhin κερδίζει ένα boost movement speed.

Jhin_E[1]  E: CAPTIVE AUDIENCE

 

Ο Jhin τοποθετεί μια παγίδα στο πάτωμα που γίνεται αόρατη καθώς οπλιστεί. Οι αντίπαλοι ήρωες που πατάνε επάνω την ενεργοποιούν, αποκαλύπτοντας και σημαδεύοντας τους με το Deadly Flourish, δημιουργώντας παράλληλα μια μεγάλη περιοχή slow. Μετά από μια σύντομη παύση, η παγίδα εκρήγνυται, κάνοντας damage σε όλους τους εχθρούς μέσα στην έκρηξη.

Jhin_R[1]  R: CURTAIN CALL

 

Ο Τζιν συναρμολογεί πλήρως το όπλο του προτού στοχεύσει στην κατεύθυνση του στόχου, αποκαλύπτοντας όλους τους σημαδεμένους στόχους σε τεράστια ζώνη εμβέλειας. Αφού γίνει αυτό, μπορεί να πυροβολήσει τέσσερις φορές, οι οποίες συγκεντρώνονται στον αντίπαλο ήρωα που πετυχαίνουν πρώτο, επιβραδύνοντας τον και προκαλώντας ζημιά βάσει της ζωής που τους λείπει. Η τέταρτη και τελευταία βολή του Jhin με το Curtain Call προκαλεί αυξημένη ζημιά και εγγυημένο critical.

Αυτά είναι τα Abilites του Jhin πως βλέπετε τον Champion; Είναι Balanced ή “Σπασμένος”; Θα χαρούμε να μας πείτε την άποψη σας στα σχόλια!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

League of Legends

Για: PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/06/2010