Ανακοινώθηκε και επίσημα το State of Decay 3 - VideoGamer.gr
Screenshot 2 2
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ανακοινώθηκε και επίσημα το State of Decay 3

Ένα από τα παιχνίδια που θέλαμε σίγουρα να δούμε στο Xbox Games Showcase ήταν και η ανακοίνωση του State of Decay 3 που μπορεί να πεις κανείς πως ήταν και μια άκρως ξαφνική ανακοίνωση από την εταιρεία. Μέσα από τα αρκετά παιχνίδια που πήραμε από εκείνη την βραδιά ένα από αυτά ήταν αυτό το οποίο φυσικά θέλει ακόμη δρόμο μέχρι να κυκλοφορήσει από την Undead Labs.

Φυσικά είναι τίτλος που έρχεται στο Xbox Series X και Windows PC χωρίς να ξέρουμε κιόλας το πότε θα είναι αυτό. Το παιχνίδι πάντα σύμφωνα με αυτά που είδαμε στο πρώτο Trailer φαίνεται πως θα προσθέσει και άλλα είδη εχθρών και ένα από αυτά φαίνεται πως θα είναι και το να έχουμε διάφορα ζώα που είναι μολυσμένα από τον Ιό της λύσσας. όπως φυσικά γίνεται και στο State of Decay 1 και 2 έτσι και εδώ οι παίκτες καλούνται να φτιάξουν κοινότητες, και να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να επιβιώσουν μέσα σε έναν κατεστραμμένο κόσμο.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το παιχνίδι και μπορούμε να καταλάβουμε πως ο τίτλος θέλει ακόμη καιρό ίσως για να κυκλοφορήσει. Δεν γνωρίζουμε επίσης αν θα είναι από τα παιχνίδια που θα το συνοδέψουν μαζί με την κυκλοφορία του Xbox Series X.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ