Ανακοινώθηκε και επίσημα το Pokemon: Legends Arceus - VideoGamer.gr
legends arceus 3pl
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ανακοινώθηκε και επίσημα το Pokemon: Legends Arceus

Η Nintendo μας έκανε μια μεγάλη έκπληξη ανακοινώνοντας και επίσημα το Pokemon: Legends Arceus όπου ενδέχεται να δούμε μια διαφορετική πλευρά των παιχνιδιών καθώς μιλάμε για έναν RPG τίτλο.

Όπως το είδαμε με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ένα Legend of Zelda: Breath of the Wild που συνάντησε τον κόσμο του Pokemon. Είναι μάλιστα σπάνιο το γεγονός να βλέπουμε Pokemon και να μην είναι 2.5D αλλά να βλέπουμε το χαρακτήρα από ένα third person view και μάλιστα να μιλάμε για ένανaction RPG τίτλο. Από εκεί και πέρα ακολουθεί η κλασσική ιστορία όπου σκοπός μας είναι να πιάσουμε όσα περισσότερα Pokemon μπορούμε και να τα προσθέσουμε στο Pokedex που έχουμε πάρει από τον καθηγητή.

Ο τίτλος τοποθετείται στο shino Region και τα αρχικά Pokemon όπως μάθαμε θα είναι τα  Rowlet, Cyndaquil και Ashawott. Όπως φυσικά έχει προιδεάσει και ο τίτλος το θρυλικό Pokemon που πρέπει να βρούμε είναι το Arceus.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το πρώτο πανέμορφο trailer του τίτλου. Όσο για την κυκλοφορία του θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2022.

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Pokémon Legends: Arceus

Για: Nintendo Switch

Ημ. Κυκλοφορίας:

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022