Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για την Beta του Call Of Duty Black Ops IIII - VideoGamer.gr
social 2 1
· Γράφει ο Sotiris Kobis

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για την Beta του Call Of Duty Black Ops IIII

Η Beta,τα διαθέσιμα Modes και το Battle Royal Mode…

Κλείνοντας και για φέτος την αυλαία της η E3 2018 αριθμεί διψήφιους αριθμούς από σπουδαίες,ενδιαφέρουσες και αναμενόμενες ανακοινώσεις. Μια από αυτή αποτελεί σίγουρα και το επόμενο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς Call Of Duty,το ”Black Ops IIII”. Η ανακοίνωση αυτή ταρακούνησε αισθητά τα νερά της Gaming βιομηχανίας,καθώς όσο να ‘ναι ο τίτλος ”Call Of Duty” ‘κουβαλάει΄ μεγάλη ιστορία. Το νέο Call Of Duty για πολλούς συμπεριλαμβανομένου και εμού είχε μια δυσάρεστη έκπληξη,η απουσία ενός Campaign ενώ επίσης φαίνεται να βαδίζει στα αχνάρια της επιτυχημένης συνταγής του Battle Royal Mode. Παρ’όλα αυτά φαίνεται από μια αισθητά μεγάλη μερίδα Gamers να μην τους ενόχλησε αυτό το γεγονός κ’ να περιμένουν με ανυπομονησία νέες πληροφορίες για το παιχνίδι και φυσικά την Beta του. Το PlayStation 4 θα υποδεχτεί την Closed Beta (σ.σ για τα άτομα που έχουν ήδη προπαραγγείλει το παιχνίδι) από τις 3 Αυγούστου στις 20:00 έως τις 6 Αυγούστου στις 20:00, ενώ διαθέσιμη για το ευρύ κοινό μεταξύ και των χρηστών Xbox One θα είναι το τριήμερο μεταξύ 10 και 13 Αυγούστου με ώρα έναρξης κ λήξεως τις 20:00. Στα PC η Beta θα διατεθεί αποκλειστικά στο Battle.Net από τις 10 Αυγούστου αν έχετε προπαραγγείλει το παιχνίδι ή 11 για όλους με το κλείσιμο του ”Show” να είναι επίσης στις 13 του ίδιου μήνα.

Περιεχόμενα της Beta:

  • 6 Maps εκ των οποίων τα 2 θα εμφανιστούν για πρώτη φορά.
  • Τα διαθέσιμα Modes είναι: Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy όπως επίσης και το ολοκαίνουργιο Control Mode όπου θα υπάρχουν διαφόρων ειδών Objectives όπου κάθε ομάδα θα έχει είτε επιθετικό ρόλο είτε αμυντικό ρόλο.
  • Διαθέσιμοι θα είναι οι νέοι Specialists αλλά και οι Nomad και Prophet.
  • Όσοι παίξετε την Beta θα πάρετε μια Calling Card ώς Bonus.
  • Όσοι φτάσετε στο Max το Rank της Beta θα λάβετε ένα Ulock Token,το οποίο θα το εξαργυρώσετε στην τελική έκδοση του παιχνιδιού από τον τομέα του Create A Class σε ένα οποιοδήποτε αντικείμενο εσείς επιθυμείτε.

Battle Royal:

Όσο αναφορά το Battle Royal Mode τα στοιχεία που ξέρουμε είναι ότι θα είναι διαθέσιμη ξεχωριστά σε δική της μοναδική Beta μέσα στον Σεπτέμβριο,ενώ επισήμως ονομάζεται από την Activision ως ”BlackOut”.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ