Ανακοινώθηκε το sequel το State of Decay - VideoGamer.gr
stateofdecay2
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ανακοινώθηκε το sequel το State of Decay

Την σειρά State of Decay την γνωρίσαμε αρχικά στην προηγούμενη γενιά με το πρώτο παιχνίδι να έχει κυκλοφορήσει το 2013 για Xbox 360 και λίγο αργότερα για PC.

Μετά την επιτυχία του παιχνιδιού το State of Deacay κυκλοφόρησε και για το Xbox One με όλα τα expansion και έξτρα πραγματάκια φυσικά. Εδώ και λίγο καιρό γινόντουσαν φήμες που μιλούσαν για ανακοίνωση sequel στην Ε3 2016. Απ ότι φαίνεται οι φήμες βγήκαν αληθινές και με το παραπάνω.

Κατά τη διάρκεια της Press Conference της Microsoft η Undead Labs ανακοίνωσε με ένα όμορφο cinematic trailer το δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Μέσα από το trailer φαίνεται πως παίρνουμε και κάποια gameplay πλάνα αν και φυσικά είναι κάπως νωρίς να μιλάμε για αυτό. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για Xbox One και PC μέσα στο 2017 χωρίς να έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής πιο ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας. Το State of Decay 2 φυσικά είναι ένα κλασσικό παιχνίδι όπου όλοι zombie fans θα εκτιμήσουν και με το παραπάνω.

Η συνέντευξη τύπου της Microsoft μπορούμε να πούμε πως είχε πολλά και ενδιαφέρον πραγματάκια με το State of Decay 2 να είναι μέσα σε αυτά.

Για περισσότερα νέα όσο αφορούν την Ε3 2016 αλλά και γενικά μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ