Ανακοινώθηκε το DiRT 4 και έρχεται μέσα στο καλοκαίρι! - VideoGamer.gr
Ανακοινώθηκε το DiRT 4 και έρχεται μέσα στο καλοκαίρι - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Ανακοινώθηκε το DiRT 4 και έρχεται μέσα στο καλοκαίρι!

Το DiRT 4 ανακοινώθηκε απο την Codemasters, που έρχεται πολύ σύντομα και πιο συγκεκριμένα τον φετινό Ιούνιο για PS4, Xbox One και PC.

“Το DiRT 4 παίρνει το πάθος και την αυθεντικότητα του off-road racing στο επόμενο επίπεδο, καθώς σας ξανασυστήνει στους white-knuckle truck και buggy αγώνες στην Landrush,” είπε η Codemasters.

Η Codemasters αναφέρει πως το DiRT 4 σχετίζεται με τον κίνδυνο του rally driving, συμπεριλαμβάνοντας τον ενθουσιασμό και την αδρεναλίνη, που είναι τα απολύτως απαραίτητα για το off-road racing”.

Φτιάξτε της δικές σας διαδρομές με το νέο Your Stage σύστημα

Ο τίτλος θα φέρει ένα νέο Your Stage σύστημα, που θα προσφέρει στους χρήστες ένα εργαλείο δημιουργίας ράλυ πιστών “άπειρος αριθμός διαδρομών με το πάτημα ενός κουμπιού”.

“Το Your Stage κάνει την σκληρή δουλειά για εσάς”

“Εσείς επιλέγετε την τοποθεσία και τις παραμέτρους της διαδρομής, και τότε το Your Stage κάνει την σκληρή δουλειά για εσάς, δημιουργώντας μια μοναδική πίστα ράλυ για να τρέξετε, μοιραστείτε και να προκαλέσετε τους φίλους σας να νικήσουν το χρόνο σας,” εξηγεί η Codemasers. “Το Your Stage επιτρέπει στους έμπειρους ράλυ παίχτες να δημιουργήσουν μακρύτερες διαδρομές, και τους νέους να δημιουργήσουν απλούστερες διαδρομές κατά την διάρκεια εκμάθησης.”

FIA World Rallycross Championship στο DiRT 4

Η Codemasters ακπομη επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα περιέχει “fast-paced” αγώνες απο το επίσημο FIA World Rallycross Championship, τις τρελές μάχες μεταξύ φορτηγών και buggies, και την τρομερή πλάκα ανοιχτών events όπως το Joyride, που οι παίχτες αντιμετωπίζουν δοκιμασίες σε τοποθεσίες σπαρμένες στις τρείς ηπείρους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer Greece για περισσότερα νέα με το DiRT 4.

Πηγή: Codemasters

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

DiRT 4

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

Ιούνιος 2017