Ανακοινώθηκε το Dawn of War III - VideoGamer.gr
images wallpapers
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Ανακοινώθηκε το Dawn of War III

Το πολυαναμενόμενο τρίτο μέρος της RTS σειράς, Warhammer 40,000: Dawn of War, ανακοίνωσε η SEGA και υπόσχεται πως είναι “το Dawn of War που περίμεναν όλοι οι fans”. Το Dawn of War III, λοιπόν, βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC.

Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο προκατόχους του, ο νέος RTS τίτλος θα προσφέρει στους παίκτες μεγάλης κλίμακας μάχες και εντυπωσιακές σκηνές. Παρόλο που δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα screenshots, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τεράστιους στρατούς και elite μονάδες ηρώων σε βίαιες μάχες ανάμεσα σε Space Marines, Eldar και Orks.

Μπορείτε να πάρετε την πρώτη γεύση, στο Announcement Trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα:

Όπως σχολίασε η εταιρεία: “Το αποτέλεσμα είναι μια πρώτης τάξης έκδοση η οποία δίνει στους παίκτες πλούσια στρατηγική εμπειρία, εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα και καταστροφικές εκπλήξεις καθώς η Relic φέρνει το franchise σε μια νέα εποχή. Αυτό είναι μόνο η αρχή.”

Η ανακοίνωση του Dawn of War III, έρχεται 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Dawn of War II, το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2009 για PC.

Ακόμα δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dawn of War III.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ