Ανακοινώθηκε το 2ο DLC του Black Ops 3 - VideoGamer.gr
black ops 3 eclipse2
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Ανακοινώθηκε το 2ο DLC του Black Ops 3

Το δεύτερο DLC του επιτυχημένου Black Ops 3, είναι γεγονός και το όνομα αυτού, Eclipse. H Activision έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες και την ενημέρωση ότι θα κυκλοφορήσει πρώτα για PS4 στις 19 Απριλίου.

black_ops_3_eclipse

Το DLC θα περιλαμβάνει 4 νέους multiplayer χάρτες και μια νέα εμπειρία για το Zombies. Πιο συγκεκριμένα οι νέοι χάρτες:

  • Spire: Μεταφέρει τους παίκτες σε ένα φουτουριστικό αεροδρόμιο ψηλά στον ουρανό. Προσοχή στις κινήσεις γιατί με ένα λάθος βήμα θα βρεθείτε στο κενό.
  • Rift: Τοποθετημένο σε μια στρατιωτική εγκατάσταση πάνω από έναν ενεργό πυρήνα ηφαιστείου. Δυνατές μάχες σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον.
  • Knockout: Ένας παραδοσιακός ναός Shaolin, με μια retro αισθητική. Συνδυασμός άνετο εξωτερικού χώρου με περιορισμένο εσωτερικό.
  • Verge: Επιστροφή του κλασσικού χάρτη Banzai από το Call of Duty: World at War, τοποθετημένος σε ένα post-apocalyptic μέλλον.

Τέλος, ο νέος χάρτης για το Zombies mode, με τίτλο Zetsubou No Shima θα φέρει τους παίκτες σε ένα νησί του Ειρηνικού Ωκεανού και σε ένα επιστημονικό εργαστήριο το οποίο, φυσικά, είναι γεμάτο zombies.

To Eclipse για το Black Ops 3, έρχεται πρώτα σε PS4 με το Xbox One και PC να ακολουθούν σε επόμενη ημερομηνία. Το DLC δεν θα είναι διαθέσιμο για PS3 και Xbox 360.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ