Σήμερα η Sony αλλά και η Firesprite Games ανακοίνωσαν ένα νέο Sci-fi horror τίτλο που ακούει στο όνομα ''The Persistence'' για το Playstation VR.

Στο παιχνίδι βρισκόμαστε σε ένα σκάφος την χρονιά 2521 το οποίο και βρίσκεται πολύ μακριά από τη γη. Κατά τη διάρκεια ενός πειράματος ένας ιός φαίνεται ότι ξεσπάει και ο κεντρικός υπολογιστής του πλοίου ''IRIS'' ξυπνάει όσα μέλη μπορεί από τον κρυογενικό ύπνο. Φυσικά πολύ από αυτούς δεν τα καταφέρνουν από το ιό και πλέον είναι εχθρός για εσάς.

Το ιδιαίτερο στοιχείο του παιχνιδιού είναι ότι κάθε φορά που ο χαρακτήρας σας πεθαίνει ξυπνάτε ως ένας άλλο επιζών από τον κεντρικό υπολογιστή ''IRIS''. Ξυπνάτε και οι εχθροί σας είναι αλλού, το μέρος έχει αλλάξει, και τα items θα είναι σε διαφορετικά σημεία. Η εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου δήλωσε ότι οι παίκτες πρέπει να προσέχουν και να παίζουν stealth καθώς δεν θα είναι εύκολο να αντιμετωπίζουν όλους τους εχθρούς που έρχονται αντιμέτωποι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το πρώτο trailer για του παιχνιδιού το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.