Άλλη μια καθυστέρηση για το Mirror's Edge Catalyst - VideoGamer.gr
me211280jpg b7af48 1280w
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Άλλη μια καθυστέρηση για το Mirror’s Edge Catalyst

Το Mirror’s Edge Catalyst θα καθυστερήσει για μια ακόμα φορά, σύμφωνα με ανακοίνωση της DICE. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πλέον στις  7 Ιουνίου στην Βόρεια Αμερική και 9 Ιουνίου στην Ευρώπη, δηλαδή περίπου δύο εβδομάδες αργότερα από την ημερομηνία που μας είχε δώσει η Electronic Arts νωρίτερα.

mirrors-edge-catalyst-faith

Οι developers υποστηρίζουν πως αυτός ο παραπάνω χρόνος θα τους βοηθήσει να “τελειοποιήσουν” το παιχνίδι, καθώς επίσης και να κάνουν μερικές τελευταίες διορθώσεις από την closed beta. Πιο συγκεκριμένα o Erik Odldahl, o design director του Mirror’s Edge Catalyst, δήλωσε:

“Για να υποστηρίξουμε τις λειτουργίες του Social Play, θα χρησιμοποιήσουμε μια ολοκαίνουργια τεχνολογία. Επίσης αυτός ο έξτρα χρόνος είναι μια ευκαιρία για εμάς, διότι έτσι θα μπορέσουμε να διορθώσουμε τα μικροπροβλήματα που ίσως εμφανιστούν στην closed beta του παιχνιδιού. Γι’αυτό τον λόγο θα χρειαστούμε μερικές μέρες παραπάνω για να τελειοποιήσουμε το παιχνίδι. Η καινούργια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Mirror’s Edge Catalyst είναι 7 Ιουνίου για την Βόρεια Αμερική και 9 Ιουνίου για την Ευρώπη. Είμαστε σίγουροι πως αυτές οι δύο παραπάνω βδομάδες θα κάνουν το παιχνίδι όσο καλύτερο γίνεται για τους παίχτες.”

Να θυμίσουμε πως αυτή είναι η δεύτερη αναβολή για το παιχνίδι. Η πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν τον Φεβρουάριο, ενώ η δεύτερη τον Μάιο. Η closed beta του Mirror’s Edge Catalyst είναι διαθέσιμη από σήμερα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Mirror’s Edge Catalyst

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

09/06/2016