Αλλαγή στην πολιτική της Bethesda για τους νέους της τίτλους! - VideoGamer.gr
Bethesda
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Αλλαγή στην πολιτική της Bethesda για τους νέους της τίτλους!

Σε επίσημη ανακοίνωσή της στον διαδικτυακό της ιστότοπο, η Bethesda γνωστοποίησε την αλλαγή της πολιτικής της αναφορικά με την κυκλοφορία των νέων της τίτλων και τα reviews από τα οποία αυτοί ακολουθούνται. Συγκεκριμένα, στην δημοσίευσή της η Bethesda μας ανακοίνωσε ότι πλέον δεν θα δίνονται στην δημοσιότητα reviews για τους νέους της τίτλους πριν την επίσημη κυκλοφορία τους!

Εικόνα από το νέο Skyrim...

Εικόνα από το νέο Skyrim…

Η εφαρμογή της νέας πολιτικής ξεκίνησε από το Doom…

Η συγκεκριμένη είδηση δεν αποτελεί κάτι νέο, αφού η κίνηση αυτή είχε πραγματοποιηθεί και πριν από την κυκλοφορία του AAA τίτλου της Bethesda, Doom, νωρίτερα μέσα στο 2016. Ωστόσο, εκείνη την χρονική περίοδο, η μη δημοσιοποίηση reviews αποδόθηκε από την εταιρεία στην έλλειψη του online μέρους του τίτλου, ένα στοιχείο το οποίο δεν θα επέτρεπε στα reviews να αποτυπώσουν με απόλυτη ακρίβεια μία οριστική εικόνα για την ποιότητα του παιχνιδιού. ‘Η συνολική εμπειρία του παιχνιδιού δεν είναι δυνατόν να αξιολογηθεί χωρίς την παρουσία των online game modes καθώς και του SnapMap, στοιχεία τα οποία δεν θα είναι διαθέσιμα πριν την επίσημη διάθεση του τίτλου και το άνοιγμα των servers’ είχε αναφέρει τότε developer του δημοφιλούς τίτλου.

Τώρα ωστόσο, η εταιρεία στην ανακοίνωσή της εξηγεί ότι η δημοσιοποίηση reviews την ημέρα διάθεσης των νέων της τίτλων αποτελεί συνειδητή επιλογή. Αυτή η πολιτική θα ακολουθηθεί και στους επερχόμενους τίτλους της, Dishonored 2 και Skyrim Special Edition, αν και οι δύο τίτλοι αποτελούν single-player παιχνίδια. ‘Αν και σεβόμαστε τα reviews που δημοσιοποιούνται από τα μέσα, θέλουμε όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτά τα μέσα, να απολαύσουν τους νέους τίτλους μας ταυτόχρονα με τους fans μας‘ αναφέρει η Bethesda χαρακτηριστικά. Στον επίλογο της ανακοίνωσης της, η εταιρεία αναγνωρίζει ότι κάποιοι gamers περιμένουν την άποψη συγκεκριμένων reviewers πριν προβούν στην αγορά κάποιου νέου τίτλου, προτρέποντάς τους να κάνουν λίγη υπομονή για να μάθουν ‘τις σκέψεις τους πάνω στους νέους τίτλους της Bethesda‘.

Οι πρωταγωνιστές του Dishonored 2.

Οι πρωταγωνιστές του Dishonored 2.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε την αντίδραση της gaming κοινότητας αναφορικά με αυτό τον νέο τρόπο διαχείρισης των επερχόμενων τίτλων.Εσάς πώς σας φαίνεται αυτή η νέα πολιτική που ακολουθεί η Bethesda;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Dishonored 2

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/11/16

DOOM

Για: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

13/05/2016