Άκομα μια καθυστέρηση για το Squadron 42 - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Άκομα μια καθυστέρηση για το Squadron 42

Στο φετινό CitizenCon, που έλαβε μέρος την Κυριακή (9/10) , συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια ανάπτυξης του Star Citizen. Σημαδεύτηκε όμως από την ανακοίνωση της περαιτέρω καθυστέρησης του Squadron 42, του single-player κομματιού του Star Citizen.

Η ομάδα του Chris Roberts (Roberts Space Industries) υπολόγιζε ότι θα έχει έτοιμο το πρώτο επεισόδιο του Squadron 42, το φθινόπωρο του 2015. Αλλά ένα χρόνο μετά, ακόμα δεν είναι έτοιμο.

Θέλουμε να το κάνουμε σωστά. Είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε σωστά … Θέλαμε πολύ να έχουμε το Squadron 42 έτοιμο φέτος, αλλά δεν θα είναι έτοιμο φέτος … θέλουμε κι άλλο χρόνο“, ήταν τα λόγια του Roberts σε μια ακόμα ανακοίνωση καθυστέρησης του Squadron 42.

Star Citizen Squadron 42 (2)

Σύμφωνα με τον Roberts τα 28 κεφάλαια του παιχνιδιού είναι όλα σχεδόν έτοιμα άλλα στην Roberts Space Industries δεν είναι ακόμα ευχαριστημένοι με την εικόνα του πρώτου επεισοδίου.

Δεν θέλουμε να δείξουμε πράγματα πολύ νωρίς και νομίζω ότι το Squadron 42 θα είναι μια φανταστική εμπειρία.” είπε ο Roberts.

Ο Roberts ευχαρίστησε την κοινότητα που στηρίζει το παιχνίδι μέσω των αγορών early-access πακέτων. Ενώ τόνισε πως οι αγορές των high-end σκαφών έχουν πολύ μεγάλη σημασία για αυτόν και την ομάδα του.

Αξιοσημείωτο ότι η προ-αγορά του RSI Polaris, ενός high-end σκάφους κόστους 750$, αποτέλεσε την πιο επιτυχημένη ήμερα crowdfunding για την Roberts Space Industries, παρόλο που το σκάφος δεν είναι ακόμα playable.

Σύμφωνα με το επίσημο site του Star Citizen έχουν συγκεντρωθεί 127 εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Εν αναμονή λοιπόν της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Squadron 42, για ακόμη μια φορά δυστυχώς.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ