Χθες, η Πολωνικής καταγωγής εταιρεία παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών Madmind Studios κυκλοφόρησε ένα "ολόφρεσκο" και εξαιρετικά τρομακτικό gameplay video για το επερχόμενο first-person psychological survival horror game, το Agony, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει για PS4,  Xbox One και PC κάποια στιγμή μέσα στο τρέχων έτος.

Το νέο in-game υλικό διάρκειας 12 λεπτών προσφέρει μια πρώτη ματιά στην περιοχή "Floating Forest" του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των τρομακτικών οντοτήτων- και δεν το λέω αυτό ελαφρώς - που ζουν εκεί μέσα. Οπότε οι πιο τολμηροί και όσοι δεν επιθυμούν εφιάλτες τα βράδια καθίστε, παρακολουθήστε και ετοιμαστείτε να βιώσετε σκηνές βγαλμένες από τα έγκατα της Κόλασης.

Στο Agony, οι παίκτες ξεκινούν το ταξίδι τους σαν μια βασανισμένη ψυχή μέσα στα βάθη της Κόλασης χωρίς να έχουν αναμνήσεις από το παρελθόν τους. Προφανώς, αυτή η "βασανισμένη ψυχή" την οποία υποδύεται ο χαρακτήρας σας, έχει την ιδιαίτερη ικανότητα να ελέγχει τους ανθρώπους, ενώ μάλιστα διαθέτει τρόπους με τους οποίους ελέγχει το μυαλό από διάφορους δαίμονες, ικανότητες απαραίτητες για να επιβιώσει κανείς στις συνθήκες στις οποίες βρίσκεστε.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας θα αλληλεπιδράσετε με άλλες "βασανισμένες" ψυχές της Κόλασης και θα μάθετε ότι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε από την Κόλαση είναι η ίδια η συνάντηση με την μυστικιστική "Κόκκινη Θεά" (Red Goddess). Θα αρχίσετε να ξετυλίγετε την ιστορία μέσω στοιχείων κατά την πρόοδό σας στο παιχνίδι από κρυμμένες σημειώσεις, γράμματα, πίνακες ζωγραφικής και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα.

Το Agony πρωτοεμφανίστηκε στο Kickstarter το 2016, όπου κέρδισε πάνω από $ 182.000 δολάρια (ο στόχος της ήταν μόνο $ 66.000). Η δημιουργός ετραιρεία Madmind λέγεται ότι διαθέτει προγραμματιστικά ταλέντα που δούλεψαν σε παιχνίδια όπως το The Witcher 3: Wild Hunt, Alien Rafe, The Division και πολλά άλλα AAA games. Περιμένουμε λοιπόν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και ένα παιχνίδι που σίγουρα θα μας κάνει να βιώσουμε αρκετούς εφιάλτες τα βράδια.