Όπως ανακοίνωσε η Techland, το season pass του Dying Light, από τις 8 Δεκεμβρίου, θα υποστεί αύξηση τιμής στα 29,99€ για να αντικατοπτρίζει την αντίστοιχη αύξηση τιμής του επερχόμενου expansion με τίτλο The Following.

Όπως δήλωσε η εταιρεία: "Τις τελευταίες εβδομάδες το Dying Light: The Following έχει σχεδόν φτάσει στο τελικό του στάδιο: Τα main quests, side quests, νέα skills είναι έτοιμα. Όπως το βλέπουμε αυτή τη στιγμή, είναι ξεκάθαρο πόσο μεγάλο έχει γίνει το expansion - θα μπορούσε να είναι και ξεχωριστός τίτλος, αλλά μιας και αυτό θα σήμαινε καθυστέρηση στην κυκλοφορία του, αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε αυτή την ιδέα."

05

"Παρόλα αυτά, λόγω της αύξησης της κλίμακας του project, χρειάστηκε να αναθεωρήσουμε την τιμή που ανακοινώσαμε τον Αύγουστο. Οπότε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Dying Light: The Following θα κυκλοφορήσει στα 19,99€."

Τέλος η Techland καθησυχάζει το κοινό της, λέγοντας ότι όσοι έχουν ήδη αγοράσει το season pass, θα έχουν κανονική πρόσβαση στο expansion, παρά την αλλαγή της τιμής του.