Εδώ και μερικούς μήνες απ ότι φαίνεται το Dead Island 2 είναι εντελώς ξεκρέμαστο και χωρίς κάποια ιδιαίτερη υποστήριξη. Μετά τον χωρισμό της Yager Studios και της Deep Silver το παιχνίδι ήταν τελείως στο αέρα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πριν από λίγο καιρό όμως η Deep Silver ανακοίνωσε ότι την ανάπτυξη του παιχνιδιού ανέβαλε η Sumo Digital. Μετά από εκεί έπεσε ''βαρυχειμωνιά'' όσο αναφορά τον τίτλο.

Κάπου εκεί ξεκίνησαν να γίνονται φήμες πως ο τίτλος έχει ακυρωθεί και ότι η συνεργασία με την Sumo Digital ήταν ένα ψέμα. Προσφάτως ανακαλύφθηκε πως η Steam page του Dead Island 2 έχει αφαιρεθεί. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μπορεί και τίποτα μπορεί και πολλά όμως.

Μήπως δεν υπάρχει ελπίδα για το Dead Island 2 και φοβούνται να μας το πουν.

Μήπως όντως ο τίτλος έχει ακυρωθεί και απλά η Deep Silver παλεύει έτσι ώστε να βρει κάποιο studio για την ανάπτυξή του;

Μην ξεχνάμε πως η σειρά ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στη νέα γενιά με το Dead Island: Definitive Edition το οποίο κυκλοφορεί από σήμερα στα καταστήματα για PS4 και Xbox One.

Πραγματικά ας ελπίσουμε να μην είναι το τέλος για την σειρά και να δούμε σε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα το περιβόητο Dead Island 2. Άλλωστε μην ξεχνάμε και το άκρως εντυπωσιακό announsment trailer που πήραμε στην Ε3 2014.