5 τίτλοι που πρέπει να δοκιμάσετε - Ιούνιος - VideoGamer.gr
5Games
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

5 τίτλοι που πρέπει να δοκιμάσετε – Ιούνιος

Κατά καιρούς υπάρχουν τίτλοι που περνάνε απαρατήρητοι ή που χάνονται ανάμεσα στα triple-A παιχνίδια που κατακλύζουν τα walls και τα feeds μας.

Αυτή η στήλη έχει τον σκοπό να “ξεθάβει” κάθε μήνα από πέντε διαμάντια που μπορεί να χάσατε ή να είδατε αλλά να μην δοκιμάσατε!

Πάμε να ξεκινήσουμε με την λίστα αυτού του μήνα!


Titan Souls

titansouls

Ναι ο τίτλος θυμίζει Dark Souls και υπάρχει λόγος! Πολύ απλά στο Titan Souls θα πεθάνετε πολλές πολλές φορές! Πρόκειται για ένα isometric RPG-like τίτλο από την Acid Nerve και με publisher την Devolver Digital!

Με καλοσχεδιασμένες πίστες και boss fights αλλά και ένα πανέμορφο soundtrack, το Titan Souls θα σας κρατήσει παρέα για αρκετή ώρα, αν και δεν μπορώ να πως με σιγουριά πως τα περιφερικά του υπολογιστή σας θα είναι ασφαλή από rage-quits!

Βρείτε το στο Steam


Deponia

deponia

Αρκετά γνωστό, αλλά ξεχασμένο και ίσως μη δοκιμασμένο από πολλούς. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό adventure τίτλο που σε κάνει να νοσταλγείς την παλιά χρυσή εποχή των adventures, με καλοσχεδιασμένους γρίφους, βαθύτατους διαλόγους, ωραία πλοκή και ιστορία και πανέμορφο περιβάλλον.

Πρόκειται για το διαμάντι της Daedalic Entertainment, η οποία μας έχει συνηθίσει σε τίτλους υψηλής ποιότητας και πλέον μπορείτε να βιώσετε όλη την ιστορία του Deponia στο Deponia: The Complete Journey.

Βρείτε το στο Steam


Limbo

limbo

Τίτλος που πιθανότατα δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, καθώς πρόκειται για παιχνίδι που ξεκίνησε το δικό του genre. Πολύ συχνά ακούγεται ο χαρακτηρισμός “limbo-clone” για platformers τέτοιου είδους. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό platformer με πανέξυπνους γρίφους, πανέμορφο περιβάλλον – όσο minimal και να είναι – καταπληκτική ατμόσφαιρα και ιστορία με ένα εκπληκτικό τέλος.

Ο φανταστικός τίτλος της Playdead είναι από τους τίτλους που πρέπει να έχουν όλοι στην συλλογή τους. Αν ξεκινήσεις, κολλάς και το τερματίζεις. Τόσο απλά!

Βρείτε το στο Steam


The Last Door

lastdoor

Για τους φίλους των 8bit τίτλων, το The Last Door είναι ότι πρέπει. Πρόκειται για ένα adventure σε επεισόδια, με πολύ καλά σχεδιασμένους γρίφους – κάποια στιγμή θα ψάξετε walkthrough είμαι βέβαιος – με αρκετά τρομακτικό ύφος και ατμόσφαιρα από παλιά Χιτσοκική ταινία.

Με developers τους The Game Kitchen και publishers την Phoenix Online Publishing, το The Last Door έχει ήδη δύο σεζόν επεισοδίων.

Βρείτε το στο Steam


Home

 

home

Μιας και μπήκαμε στα λημέρια του 8bit σε αυτό το άρθρο, ας δούμε και έναν τελευταίο που αξίζει να δοκιμάσετε. Το Home είναι ένα 8bit adventure horror που σας κάνει να αμφισβητήσετε την πραγματικότητα. Ελάχιστο φως, περίεργοι θόρυβοι και ανατριχιαστικά σκηνικά καθώς προσπαθείτε να καταλάβετε τι ακριβώς σας έχει συμβεί. Το μόνο αρνητικό είναι η μικρή του διάρκεια, αλλά με την τιμή του αξίζει να το δοκιμάσετε.

Πρόκειται για ένα πλήρως indie game αφού από πίσω από το Home βρίσκεται ο πανέξυπνος και ταλαντούχος Benjamin Rivers.

Βρείτε το στο Steam


Εσείς ποιους τίτλους από την λίστα έχετε παίξει και ποιους όχι;

Αν έχετε τις δικές σας προτάσεις τις περιμένουμε στα σχόλια από κάτω!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ